Upload jouw foto's
Meld je aan voor gratis masterclass fotobewerking en zakelijk portret © MSI

5 februari 2019, 10:48

Zoom.nl organiseert in samenwerking met MSI een exclusieve masterclass fotobewerking en zakelijk portret. Hierbij werk je op een MSI notebook die je vervolgens nog twee weken thuis mag uitproberen. Deelname is gratis! Geïnteresseerd? Lees snel verder en meld je aan!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Zoom.nl organiseert in samenwerking met MSI een exclusieve masterclass fotobewerking en zakelijk portret. We beginnen de masterclass met het fotograferen van een model in de studio onder leiding van fotograaf Linh Kruger. Daarna gaan we aan de slag met de bewerking van de foto's in Photoshop onder leiding van Timo Blanksma. Hiervoor stelt MSI voor iedere deelnemers een high end nieuwe notebook ter beschikking. Na de masterclass neem je de notebook mee naar huis om deze nog twee weken te testen. Naderhand schrijf je een review van jouw bevindingen en wordt er een verslag van de masterclass met foto's van de deelnemers in Zoom.nl magazine en online gepubliceerd.

Fotobewerking

Een van de onderdelen tijdens de masterclass is 'compositing', het samenstellen van een beeld. We gaan dan aan de slag met een basisfoto die als achtergrond gebruikt kan worden, waarvan je de belichting gaat analyseren. Vervolgens ga je het model met vergelijkbare belichting fotograferen, waarna je het model en de achtergrond in de nabewerking mooi leert samenvoegen in Photoshop.

Dit is een voorbeeld waarbij onderwerp en achtergrond zijn samengevoegd in een beeld. Foto: Linh Kruger.

MSI notebook testen

Tijdens de masterclass zal er voor iedere deelnemer een PS63 notebook van MSI klaarstaan. Dit is een topmodel die is ontwikkeld voor de veeleisende creatieveling. Je gaat hier tijdens de masterclass mee aan de slag en zal deze naderhand nog twee weken thuis testen.

Alles op een rij

Wat: masterclass zakelijk portret en fotobewerking + testen van MSI notebooks
Wanneer: zaterdag 2 maart 2019
Waar: Promotionstudios in Den Bosch
Fotograaf workshop: Linh Kruger
Expert fotobewerking: Timo Blanksma


Deelname is geheel gratis! Mis het niet en meld je snel aan!