Upload jouw foto's
Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera! © Willie Kers

10 april 2019, 12:00

In de lente is er niets mooier dan fotograferen in de buitenlucht, met natuurlijk licht! Vind jij dat ook? Meld je dan aan voor de Canon Try & Learn op 22 mei. Met fotografe Willie Kers trek je bij Apeldoorn de natuur in, om de nieuwe Canon EOS RP systeemcamera te testen.

Vijf enthousiaste fotografen mogen deze dag op stap met de nieuwe full-frame systeemcamera van Canon, de EOS RP. Samen met fotografe Willie Kers en haar modellen trek je natuurgebied Het Leesten in. Hier gaan we aan de slag met model- en portretfotografie, waarbij ook het landschap een belangrijke rol speelt. Naderhand schrijf je een review over de camera, die samen met jouw foto's op Zoom.nl gepubliceerd wordt en in een verslag in het magazine gebruikt zal worden. Ook wordt er een mooi videoverslag gemaakt van deze dag.

Foto: Willie Kers

Canon EOS RP

Een kleine, lichtgewicht en intuïtieve full-frame systeemcamera voor geweldige creativiteit onderweg. De 26,2 Megapixel CMOS-sensor werkt uitstekend bij weinig licht en geeft direct vanaf de camera uitstekende resultaten. Naast de verschillende RF-lenzen is via de meegeleverde adapter een ruim assortiment EF- en EF-S-lenzen aan te sluiten, zonder dat dit ten koste gaat van de optische prestaties.

De voordelen van de Canon EOS RP op een rij:
- Een comfortabele grip.
- Een touchscreen met hoge resolutie.
- Een elektronische OLED-zoeker die geavanceerde bediening mogelijk maakt.
- Een lichte body van slechts 485 g.
- Met Eye AF blijven je portretten scherp.
- Leg beelden vast met de stille modus.
- Bedien de camera op afstand via Wi-Fi.
- Leg alle actie vast met snelheden tot 5 fps.
- Verwerk je beelden in de camera en deel ze via de Canon Camera Connect-app.

Foto: Willie Kers

Lijkt het je leuk om meer te leren over modelfotografie in de natuur en ondertussen deze camera uit te proberen? Meld je nu aan!