Upload jouw foto's
Leer alles over sportfotografie © minigids, cover, nikon, sportfotografie, liggend

25 april 2019, 15:22

Wil jij nog mooiere sportfoto's leren maken? Bijvoorbeeld tijdens de Formule 1 met Max Verstappen op het circuit van Zandvoort in 2020? Download nu gratis de minigids Sportfotografie. Deze staat boordevol tips en inspirerende artikelen over sport en het maken van de gouden sportfoto. Vraag de minigids vandaag nog aan en ontvang 'm direct in je inbox!
E-mailadres:


* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de minigids meld je je aan voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen van Zoom. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit Nikon.

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Beste tips voor sportfotografie in deze minigids

Wil je meer leren over sportfotografie? Bijvoorbeeld tijdens de Formule 1 met Max Verstappen (Red Bull Racing) op het circuit van Zandvoort in 2020? Dan is deze minigids onmisbaar voor jou! Dit digitale magazine staat boordevol handige tips en inspiratie voor iedereen.


foto: rvphotos · Canon EOS 60D · ISO 500 · F 4.5 · 1/400 SEC · 200 MM

Welke onderwerpen kun je verwachten in deze minigids sportfotografie?

Passie voor actie: actiesportfotograaf Jarno Schurgers heeft grootse sporters mogen fotograferen, waaronder Max Verstappen, en voor belangrijke opdrachtgevers gewerkt. Hij vertelt hoe hij te werk gaat en helpt je op weg.

Ga voor de gouden sportfoto: nog meer tips om spectaculaire sportfoto's te maken.

Portfolioreview: Het autosport portfolio van Zoom.nl-lezer Gerd Moors wordt beoordeeld door professional Peter van Egmond.

Expertuitdaging: Sportemoties vastleggen.

Quickstart: bewegingsonscherpte toevoegen in de nabewerking.

Expertcursus: Actie & reactie. Ga dieper op het onderwerp in met deze expertcursus.Deze minigids wordt je aangeboden door onze partner Nikon.