Upload jouw foto's
Winnaar Fotowedstrijd Dieren bekend!  © artikel, winnaar, dieren

13 mei 2019, 11:06

Zoom.nl gaat dit jaar samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'dieren'. Uit meer dan 1800 inzendingen is de winnaar gekozen. Benieuwd welke foto het is geworden? Lees dan snel verder!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is...

Uit meer dan 1800 inzendingen is de winnaar gekozen en dit keer is dat de foto van KPPhotography! Gefeliciteerd Kevin, jouw prachtige foto van deze bijzondere vogels is de winnende foto van deze wedstrijd. Door de zachte achtergrond springen de vogels met hun unieke uitstraling heel mooi uit de foto. Ook voegt de interactie tussen de dieren iets toe aan het beeld.

Winnaar fotowedstrijd 'Dieren'

Prijs

De prijs die hij heeft gewonnen, is de Panasonic Lumix DC-FZ82, een 18,1 megapixel allround bridgecamera met een zoombereik van 20 mm tot maar liefst 1200 mm en een 4K-video en -fotofunctie ter waarde van € 299,-

Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
truusdavidse op 15 mei 2019 om 06:13

Terechte winnaar !!!!

joselokzandvliet op 14 mei 2019 om 18:05

Van harte gefeliciteerd een prachtige foto. gr

Bijke172 op 13 mei 2019 om 16:45

Geweldig moment en foto, gefeliciteerd
Gr Sacha