Upload jouw foto's
Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto! © panasonic pagina

21 mei 2019, 09:01

Welke foto zou jij het allerliefst maken? Een perfect portret onder begeleiding van een beroemd fotograaf? Een zonsondergang op een mooi exotisch strand? In samenwerking met Panasonic krijg jij als Zoomer de unieke kans om je droombeeld te maken. Je gaat één dag op pad met de Panasonic LUMIX S1 full-frame systeemcamera om jouw droomfoto te schieten.

Dromen van Zoomers maken we graag waar. Daar gaan we hier op de redactie vaak heel ver voor en dat is nu niet anders. Dit keer maak jij kans om je ultieme droomfoto te maken! We sloegen de handen ineen met Panasonic en besloten dat jij je ultieme fotografiewens kunt insturen. Die wens gaan we werkelijkheid maken. Het wordt puzzelen, regelen, zoeken, maar bovenal fantastisch!

Wacht niet. Doe mee!

We kunnen 5 Zoomers gelukkig maken. Geef via deze pagina door hoe jouw droomfoto eruit moet zien. Uiteindelijk selecteren wij de 5 leukste, beste en mooiste inzendingen. Daarna gaan we aan de slag. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nemen we snel contact je op.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de teaser hieronder.
Over de Panasonic LUMIX S1

Bij de perfecte foto hoort passend materiaal. Panasonic lanceerde dit jaar de nieuwe Lumix S-serie: De S1 en S1R fullframe systeemcamera. De camera's werden enthousiast ontvangen en jij gaat met dit vlaggenschip aan de slag.

Specificaties

De S1 heeft een 24,2-megapixel full-frame sensor en S1R is uitgerust met een 47,3-megapixel full-frame sensor. De S1 bevat een Venus Engine-processor en heeft een maximale ISO-waarde van 51.200 (extended ISO tot 204.800).

Meer informatie over de camera zoals: beeldstabilisatie, zoeker, scherpstelling lees je in dit artikel op Zoom.nl

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
angel66 op 29 mei 2019 om 12:00

Wat een super gave actie - ik doe mee !
Ben Panasonic fan, dus jaaaa graag !