Upload jouw foto's
Geef je nu op en vind het ideale Tamron-objectief voor jouw Canon camera! © Tamron, Canon testdag, macro

13 juni 2019, 13:06

In samenwerking met Tamron organiseren we op 12 juli een unieke testdag. Op een prachtige locatie krijg je de kans om zoveel mogelijk verschillende objectieven met Canon vatting uit te proberen en er zo achter te komen welke lens het beste bij jou past. Geef je snel op!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Tijdens deze workshopdag krijg je de mogelijkheid om een groot gedeelte van het Tamron assortiment te testen op locatie. Bij 'In de Kas' te Winssen (Gelderland) ga je aan de slag met de diverse beschikbare objectieven. Fotografeer een prachtig model bij daglicht, ga aan de slag met een macro-objectief in de boomgaard of focus je op het interieur/architecteur van de kas. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om zoveel mogelijk lenzen te testen.


Locatie: In de Kas.


Je wordt door de expert van Tamron begeleid met praktische tips waardoor je de objectieven nog beter kunt gebruiken, en zo jouw ideale objectief te vinden. Na afloop van de dag schrijf je een gebruikerservaring die samen met jouw foto's verschijnt in Zoom.nl.
Welke objectieven gaan we testen?Tamron 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD APS-C
De Tamron 10-­24mmVC Model B023 is een groothoekobjectief met een uitzonderlijk groot bereik (vergelijkbaar met 16-­‐37mm bij Full-­‐frame). Het objectief is ideaal voor straatfotografie, landschappen, groepsfoto's en alledaagse weidse taferelen.


Tamron 17-35mm F/2.8-4.0 Di OSD Full-Frame
De visie achter de Tamron 17-35mm is die van een ultragroothoekzoom met een geheel ander concept dan de huidige Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD (Model A012). Uiteraard wel met behoud van de hoge beeldkwaliteit, maar dan in een veel compactere en lichtere behuizing. Met slechts 9 centimeter lengte en een gewicht van 460gram is dit met recht de kleinste en lichtste in zijn soort. Het brandpuntbereik loopt van een ultra brede 17mm voor het professioneel vastleggen van landschappen en architectuur.


Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2 Full-Frame
Een lichtsterk en professioneel ultragroothoek objectief voor Full Frame camera's.


Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 Full-Frame
Professionele fotografen kunnen deze lichtsterke zoom inzetten voor een groot scala aan opdrachten, variërend van landschappen, portret, nieuws, architectuur, reizen en nog tal van andere toepassingen.


Tamron SP 90mm F/2.8 Di VC USD Macro 1:1 Full-Frame
Deze 90mm macro is uitgebreid met geavanceerde functies en bouwt voort op een geschiedenis van superieure optische prestaties. Een XY-Shift compensatie is toegevoegd om de VC beeldstabilisatie functionaliteit te versterken en te verbeteren van oneindig tot macro.


Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 Full-Frame
een lichtsterke telezoom dat het toepassingsgebied in de professionele fotografie verbreedt met een brede waaier van onderwerpen zoals portret, landschappen, sport, fashion en fotojournalistiek.


Tamron 70-210mm F/4.0 Di VC USD Full-Frame
Dit nieuwe Tamron objectief levert uitzonderlijke optische prestaties over het gehele zoombereik en heeft een unieke maximale afbeeldingsmaatstaf van 1:3.1, de hoogste in zijn klasse. Het ontwerp bevat een intern zoommechanisme, dat een solide mechanische constructie garandeert voor een duurzaam en
betrouwbaar gebruik.


Tamron 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD Full-Frame
Het geavanceerde optische ontwerp van de Tamron 100-400mm VC USD heeft 3 LD (lage dispersie) lenselementen voor een krachtige aberratievermindering en de frontlens is voorzien van de door Tamron zelf ontwikkelde e-BAND Coating voor superieure antireflectie prestaties. De combinatie van functies en optionele accessoires creëren een objectief dat fotografen overal kunnen gebruiken onder verschillende fotografische situaties. Dit zelfs onder lichtlichtomstandigheden waarbij nog uit de hand gewerkt moet worden, maar ook waar een stevige en snelle plaatsing op een statief de voorkeur heeft.


Let op: deze Tamron objectieven zijn momenteel nog niet geschikt voor de mirrorless Canon R of Canon M camera's.


Fotografeer je met een Nikon of Sony camera? Geen paniek! Binnenkort volgen er nog meer testdagen waarop we ook aan de slag gaan met Tamron objectieven voor Nikon en Sony.