Upload jouw foto's
Winnaar Panasonic fotowedstrijd Macro bekend! © artikel, panasonic, fotowedstrijd

18 juni 2019, 15:00

Zoom.nl gaat dit jaar samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'Macro'. Uit bijna 1000 inzendingen is de winnaar gekozen. Benieuwd welke foto het is geworden? Lees dan snel verder!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is...

Uit bijna 1000 inzendingen is de winnaar gekozen en dit keer is dat de foto van KevinBerghmans! Gefeliciteerd Kevin, in deze foto springt de juffer er prachtig uit. De foto is prachtig belicht en de zachte achtergrond zorgt ervoor dat de gekleurde juffer erg mooi naar voren komt. Hiermee wint hij de Panasonic fotowedstrijd 'Macro'.

Prijs

De prijs die hij heeft gewonnen, is de Panasonic Lumix DC-FZ82, een 18,1 megapixel allround bridgecamera met een zoombereik van 20 mm tot maar liefst 1200 mm en een 4K-video en -fotofunctie ter waarde van € 299,-.

Meedoen

Ook meedoen met een Panasonic fotowedstrijd? We zijn nog op zoek naar de mooiste Portretfoto's op Zoom.nl. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in. Deelnemen kan tot en met 9 augustus 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 9 augustus de tijd om maximaal 2 foto's in te sturen. Stuur jouw mooiste foto('s) hier in!

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
spuffnix op 23 juni 2019 om 20:38

Fantastische plaat. Terechte winnaar. Gefeliciteerd Kevin