Upload jouw foto's
Video: Ultieme Urban Portretfoto in Londen | Panasonic One Shot #1 © IDG NL

1 augustus 2019, 09:04

S 'ochtends wist fotograaf Bram van Dal nog van niks, maar hij mocht die dag het ultieme Urban Portret maken in Londen! Bekijk hoe dat ging in deze eerste aflevering van Panasonic One Shot en doe zelf ook mee!

Stel, je krijgt 's ochtends vroeg de ultieme camera in handen met deze speciale missie: 'Maak een unieke urban portretfoto in het licht van de wereldstad Londen. Aan het eind van de dag ben je weer terug.' Tijd om na te denken heb je niet, het vliegtuig vertrekt en One Shot is begonnen!



Hoe zou jij dat aanpakken? In deze eerste aflevering kun je zien hoe dit Zoomer Bram van Dal overkwam en welke 'One Shot' hij in Londen wist te maken in slechts een paar uur tijd. Zijn model? Die zag hij letterlijk en figuurlijk niet aankomen!

Bekijk hieronder de video:



Bekijk hier de One Shot van Bram:


Foto: bvdvb

Panasonic One Shot - Doe ook mee!

Het One Shot-concept is simpel. Zoom.nl en Panasonic geven jou als fotograaf één uitzonderlijke kans om jouw 'One Shot' te maken: één unieke foto, met de ultieme fullframe systeemcamera, de Panasonic Lumix S1. Iedere aflevering heeft zijn eigen One Shot onderwerp.



Je weet van tevoren niet wat je gaat doen, waar je heen gaat of wat de missie zal zijn. Maar één ding is zeker: aan het einde van de dag kom je thuis met een foto waarvan je dacht dat je hem nooit had kunnen maken!

Wil je zelf ook meedoen? Dat kan! Geef je hier op: https://zoom.nl/panasonic-oneshot

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
angel66 op 9 augustus 2019 om 13:17

super gaaf zeg ! fantastische foto van Bram, wat een mooi creatief avontuur !

renesutter op 7 augustus 2019 om 14:58

Wat een leuk en creatief thema! Ook leerzaam. Ik hoop dat er nog meerdere edities volgen. Klasse foto van Bram. Ik had wel graag nog iets van de nabewerking willen horen.