Upload jouw foto's
Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'portret'! © fotowedstrijd, panasonic, portret

12 augustus 2019, 08:02

Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'Portret'. Uit meer dan 1200 inzendingen is het ons gelukt om de winnaar te kiezen. Ben je benieuwd wie dat is geworden? Lees dan snel verder!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat dit jaar samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de Panasonic Lumix DMC-LX15 compactcamera met een F1.4-2.8 lens. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

De winnaar met de mooiste portretfoto is...

Uit meer dan 1200 inzendingen is het ons gelukt om de allermooiste foto's uit te zoeken. Uiteindelijk is dit prachtige zwart-wit portret van BTmedia verkozen tot winnaar van deze wedstrijd. Gefeliciteerd met de winnende foto, Bieke! Dit portret sprong er voor ons echt uit. De krachtige blik van het jongetje straalt een sterk gevoel uit en zorgt ervoor dat je langer blijft kijken naar de foto. Ook is het een goede keuze geweest om het portret in zwart-wit om te zetten, waardoor alle aandacht echt op de blik en het gezicht van de persoon wordt gelegd. Het litteken bij de mond maakt de foto tot een karakteristiek portret, wat een erg mooie toevoeging is.

Cas

Prijs

De prijs die zij heeft gewonnen, is de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto's te nemen. De camera bevat naast een 20,1 megapixel camera, ook een 4k-filmfunctie.

Ook meedoen met een Panasonic Fotowedstrijd?

Ook meedoen met een Panasonic fotowedstrijd? We zijn nog op zoek naar de mooiste natuurfoto's op Zoom.nl. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in. Deelnemen kan tot en met 20 september 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 20 september de tijd om maximaal 2 foto's in te sturen. Stuur jouw mooiste foto('s) hier in!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn