Upload jouw foto's
Volg een workshop storytelling van Ahmet Polat! © ahmet, polat, canon, storytelling, workshop

14 augustus 2019, 14:50

Voormalig Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat zal op 5 september een workshop storytelling geven. Vijf fotografen krijgen de unieke kans om van hem te leren. Daarbij mogen de deelnemers gebruikmaken van Canon EOS R apparatuur. Meld je nu aan en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!


Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Storytelling is eigenlijk verhalen vertellen, in dit geval met foto's. We gaan deze dag twee hele verschillende verhalen vertellen. We gaan de tradities van het werken in een molen vastleggen, en gaan dezelfde dag ook het leven op een skatebaan vol graffiti fotograferen. Ahmet zal de deelnemers begeleiden om deze twee verhalen interessant vast te leggen.

Over Ahmet Polat

Ahmet is meester in het vertellen van verhalen met zijn foto's. Door zijn fotografie en veldwerk wil hij bruggen slaan tussen verschillende culturen en identiteiten. Na tien jaar in Istanboel te hebben gewoond en gewerkt, keerde hij in 2015 terug naar Nederland en werd datzelfde jaar bekroond met de titel Fotograaf des Vaderlands. Zijn werk wordt internationaal tentoongesteld, onder meer in het Rijksmuseum, Istanbul Modern, Stedelijk Amsterdam en BOZAR Brussel. Met Studio Polat Foundation wil Ahmet samenwerkingsverbanden tussen verschillende disciplines en creatieve werelden tot stand brengen, stimuleren en ondersteunen.
www.ahmetpolat.nl

Foto: Ahmet Polat

Testen Canon EOS R apparatuur

Tijdens deze dag maken we gebruik van Canon EOS R apparatuur die ons door Canon ter beschikking wordt gesteld om te testen. De verschillende uitdagende situaties geven je de kans om de camera's en verschillende objectieven goed uit te proberen. De EOS R en RP zijn beide compacte en lichte fullframe systeemcamera's. Deze camera's zijn niet alleen handzaam, maar ook uiterst geschikt in situaties waar minder daglicht beschikbaar is bijvoorbeeld. Ook zullen er verschillende objectieven aanwezig zijn, zodat je het uiterste kunt halen uit alle omstandigheden. Na afloop schrijf je een review over jouw ervaringen die samen met jouw foto's van die dag op Zoom.nl en in het magazine verschijnt.

Alles op een rij

Datum: donderdag 5 september
Locatie: Zaandam en omgeving
Fotograaf: Ahmet Polat
Apparatuur: Canon EOS R, EOS RP en verschillende objectieven.Foto: Ahmet Polat
Foto: Ahmet Polat


Foto: Ahmet Polat

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Henkje op 19 augustus 2019 om 12:49

Graag antwoord op mijn vragen. Zo niet, dan voel ik me niet serieus oftewel in de zeik genomen.
Dergelijke artikelen hebben dan totaal gene enkele zin meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henkje op 16 augustus 2019 om 09:56

Waarom in het Engels tegenwoordig? Is onze taal soms minderwaardig, niet goed genoeg?

Mes salutations tres distinguees.
Henri. Vertaal dit ook maar eens! Ha, ha!

Bokie op 14 augustus 2019 om 09:47

Ik wil heel graag meedoen!

Henkje op 14 augustus 2019 om 09:40

Wat betekent storytelling?


Groeten, Henk.