Upload jouw foto's
Op stedentrip met Case Logic! - Review Case Logic Era Backpack Large © artikel, stedentrip, eline

19 augustus 2019, 08:03

Fotograaf Eline van den Dool is deze zomer op reis geweest naar Madeira en testte daar de Case Logic Era Backpack Large tijdens haar reis. Je leest hier haar ervaringen en hoe de tas is bevallen tijdens de reis.

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.


Het is zo ver! Eindelijk gaat mijn trip naar Madeira beginnen. Tijdens deze reis mocht ik de Case Logic Era Large Camera Backpack testen. Een op het oog super mooie cameratas die naar mijn mening qua uiterlijk door kan voor een "gewone" rugzak. Doordat de opbergruimte aanpasbaar is, kon ik al mijn spullen vrij gemakkelijk kwijt.

De Case Logic cameratas

Voor deze trip heb ik verschillende camera's ingepakt. Zo nam ik mijn Canon 6D Mark II mee met 50 mm lens, maar ook mijn GoPro Hero 5 en mijn Fuijifilm Instax mini 8. Als toevoeging op mijn Canon camera bracht ik ook mijn 100-300 mm lens mee. Dit ging allemaal zonder moeite in de tas en door de verschillende vakken heb ik me niet druk hoeven maken over de bescherming van de camera's en accessoires. Dankzij de verstelbare tussenschotten kon ik alles netjes kwijt in de tas; ideaal! Daarbij kon ik ook nog eens veilig mijn laptop (13 inch) meenemen, wat het voor mij echt compleet maakte.

Laptop in de rugzak
Extra sluiting over de rits, wat ik ideaal vond.

Omdat ik met het vliegtuig naar Madeira vertrok (duh!), heb ik deze tas als handbagage gebruikt. De tas heeft hier een goed formaat voor en zo weet ik zeker dat ik al mijn apparatuur bij me kan houden tijdens de vlucht. Ik vond het een heerlijke tas om te dragen. Door de brede banden op de schouders gaat het niet snel irriteren, ondanks dat de tas vrij zwaar is als hij gevuld is. Waar je wel op moet letten als je je laptop meeneemt, is dat je de tas voorzichtig weg zet. Doordat de laptop aan de voorkant zit, valt de tas makkelijk naar voren.

De rugzak in zijn geheel
Inhoud van de rugzak

Madeira

Op Madeira heb ik de tas natuurlijk ook meegenomen tijdens verschillende uitstapjes. Doordat er veel verschillende vakken in en op de tas zitten, kun je meer meenemen dan alleen je cameraspullen. Doordat de tas twee zijvakken heeft, kun je makkelijk flesjes water meenemen. Normaal zou ik hier mijn statief in doen, maar die had ik tijdens deze trip niet meegenomen. Waar ik tijdens de reis achter ben gekomen, is dat de tas wel vrij warm is. Tijdens mijn verblijf op Madeira was het elke dag ongeveer 25 graden, dan is de voering van de tas bij het rugvlak erg warm. Hoe het zit met regen heb ik niet kunnen testen, daar heb ik gelukkig geen last van gehad!

Veel bananen op Madeira, heel veel bananen.
Zonsondergangen op Madeira zijn iedere avond weer genieten
Ruige zee die tegen het eiland komt

In een drukke stad ben ik niet bang geweest dat iemand spullen uit mijn tas kon halen. Over de rits zit namelijk nog een extra bevestiging waardoor de rits niet zomaar open gaat.

Conclusie

Naar mijn ervaring was deze tas een ideale tas voor mijn trip naar Madeira. Hoewel de rugzak erg warm is in 25 graden, is de tas ontzettend fijn in gebruik. Tijdens de vlucht ben ik niet bang geweest dat mijn apparatuur zou beschadigen, terwijl ik dat met een normale tas wel heb. Je kunt verschillende camera's en accessoires meenemen in deze tas, want naast alles wat ik mee heb genomen past ook een drone hier prima in. Ik raad deze tas dan ook aan, omdat het een veilig gevoel geeft. De rits is niet zomaar open te maken en je spullen kun je netjes opbergen in de tas. Deze tas raad ik dan ook zeker aan als cameratas voor op reis.

Madeira wordt ook wel bloemeneiland genoemd, je ziet dat ook bijna overal bloemen
Ruige zee die tegen het eiland komt
Er zwemmen veel walvissen rondom Madeira, als je geluk hebt kun je ze zien. Hier zie je 2 "Sperm wales"

Over mij

Mijn naam is Eline van den Dool en ik fotografeer onder de naam "Eline Loriënne". Vanaf jongs af aan vind ik fotografie al fantastisch en tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat grafische vormgeving hier heel goed mee samen gaat. Dat is dan ook wat ik het liefste doe, fotografie en grafische vormgeving combineren. Mijn lievelingsmoment van de dag is de zonsondergang. Hier krijg ik energie van en het laat me helemaal in het moment leven. Het liefst maak ik dan héél veel foto's!Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Henkje op 19 augustus 2019 om 11:26

Op stedentrip met Case Logic! - Review Case Logic Era Backpack Large. Graag vetalen. Ik eis antwoord want vaak gebeurt dat niet. Ik, en nog meerr worden niet serieus genomen hier op zoem.