Upload jouw foto's
Verhalen liggen op straat - ga je mee op zoek? © Jolien Kramer

28 augustus 2019, 14:41

Achter ieder voorwerp dat achteloos wordt weggegooid of achtergelaten op straat, schuilt een verhaal. Op 2 oktober mogen vijf fotografen met Jolien Kramer mee op pad om deze verhalen te vinden en op interessante wijze vast te leggen. Daarbij mogen zij gebruikmaken van hoogwaardige SIGMA-lenzen. Wil je daarbij zijn? Meld je dan snel aan!


Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Een achtergelaten fiets, lege blikjes of een verlaten huis. Allemaal vertellen ze een verhaal over degene die het heeft achtergelaten. Juist ook de alledaagse voorwerpen waar we achteloos aan voorbij gaan kunnen een interessant onderwerp vormen voor de creatieve fotograaf. De kunst is om het te zien en op bijzondere wijze vast te leggen.


Foto: Jolien Kramer

Over Jolien Kramer

Jolien Kramer is behalve fotograaf ook grafisch vormgever en heeft een hele eigen kijk op de wereld. Die blik wil zij graag delen. Zij wilt anderen meenemen om samen op zoek te gaan naar de verhalen die op straat te vinden zijn. Deze workshop zal plaatsvinden op Urk, waar Jolien zelf vandaan komt en dus de perfecte gids is.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 2 oktober zal Urk het decor vormen voor deze workshop. We starten met een korte introductie, waarna de deelnemers samen met de fotograaf op pad zullen gaan om zelf te fotograferen en kennis op te doen over het onderwerp. Er is genoeg ruimte om je eigen vragen te stellen.


Foto: Jolien Kramer

Fotograferen met SIGMA-objectieven

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met SIGMA-objectieven die speciaal voor deze dag ter beschikking worden gesteld. Naderhand schrijf je een review over je ervaringen en bevindingen die samen met jouw foto's van die dag op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnt.

Dit zijn de objectieven waar we deze dag mee aan de slag zullen gaan:

- SIGMA 28mm F1.4 DG HSM | Art
- SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art
- SIGMA 40mm F1.4 DG HSM | Art
- SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art

Waarom moet jij hierbij zijn?

Benieuwd naar de verhalen en interessante plekken die op Urk te vinden zijn? Lijkt het je interessant om van een getalenteerde fotograaf te leren? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Heb je vragen die je graag wilt stellen of zaken waar je zelf niet uitkomt? Voel je vrij om deze vragen te stellen tijdens deze dag!

Alles op een rij

Locatie: Urk
Datum: woensdag 2 oktober
Fotograaf: Jolien Kramer
Jolien is finalist van de SIGMA Talent Quest.
Kosten: deelname is gratis!

Wil je hieraan meedoen? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!


Foto: Jolien Kramer

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met SIGMA.

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Paddington63 op 3 september 2019 om 23:28

Super