Upload jouw foto's
Met Case Logic door de Biesbosch! © review, caselogic, biesbosch

28 oktober 2019, 09:29

In het gezelschap van acht Zoomers zijn we op 13 september naar de Biesbosch afgereisd om daar verschillende tassen van Case Logic en Thule te testen. Onder leiding van Richard Verroen hebben we een 2,5 uur durende wandeling gemaakt door de Biesbosch. Benieuwd hoe de Zoomers deze testdag hebben ervaren? Lees hieronder alle reviews met ervaringen van de deelnemers!


Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Case Logic Experience DayTijdens de wandeling hebben de Zoomers uitgebreid de kans gekregen om mooie foto's te maken en te luisteren naar de verhalen van Richard Verroen over de Biesbosch. Ook heeft Richard tijdens deze dag veel verschillende tips gegeven over hoe je je landschaps- en natuurfoto's kunt verbeteren. Het belangrijkste doel tijdens de Case Logic Experience day was het vinden van de perfecte cameratas voor jou. De testers hebben de cameratassen getest op veel verschillende aspecten, zoals het uiterlijk, het draagcomfort en de bruikbaarheid. De Biesbosch bleek de perfecte locatie te zijn voor een prachtige wandeling, waarbij de tassen goed van pas kwamen.

Foto: Eddie Meijer

Anita Grotewal
De Thule Enroute 20L is de eerste tas die ik test en ziet er goed uit, robuust met flink veel vakken. Het meest opvallend aan deze tas is het speciale uitneembare vak voor de camera. Het is een fijne tas, die voldoende ruimte biedt als je op pad gaat met één body en één grote objectief of meerdere kleinere objectieven.

Foto: Anita Grotewal

Bart Houx
Toeval bestaat niet; een dag voor deze grote cameratassentestdag gaat de rits van mijn eigen tas kapot. De Case Logic ERA Small Camera Backpack, voldoet aan eigenlijk al mijn wensen. Groot genoeg voor mijn Sony camera met drie objectieven. Nog meer bergruimte is natuurlijk altijd prettig, maar waarom zou je met meer gewicht op pad gaan als je het niet nodig hebt?

Foto: Bart Houx

Eddie Meijer
Alle drie de door mij geteste tassen zijn van prima kwaliteit. De Thule Aspect is de grootste van de drie, gemaakt van synthetisch materiaal waarin je kostbare fotomateriaal goed beschermd is, comfortabel dragend en met ruimte genoeg om extra eten en drinken mee te nemen voor onderweg. Zowel de Case Logic Large als Small zijn gemaakt van materiaal met een natuurlijke uitstraling. Praktisch ingedeeld, groot genoeg om al je fotomateriaal in op te bergen.

Foto: Eddie Meijer

Kris Remels
Met het doel van mijn deelname in gedachten - een tweede tas vinden voor de momenten dat ik niet met mijn volledige uitrusting op pad wil - zijn er twee tassen die ik in overweging zou nemen. De Case Logic Era Small Camera Backpack is een handige kleine rugzak, maar moet het voor mij in deze test net afleggen tegen de Case Logic Era DSLR Shoulder Bag. Het verschil tussen de twee zal voor de meeste fotografen afhangen van de precieze wensen en eisen, want kwalitatief zijn alle geteste tassen aanraders.

Foto: Kris Remels

Marcel Mol
Ik ben alleen helaas wel tot de conclusie gekomen dat er voor mij geen cameratas bij zit die ik zou overwegen aan te schaffen. Ze zijn simpelweg alle drie te klein voor de apparatuur die ik graag wil meenemen tijdens het fotograferen. Ondanks het feit dat er voor mij niets bij zat, heb ik een bijzonder leuke en leerzame middag gehad en was ik zeer verrast dat we de visarenden gezien hebben!

Foto: Marcel Mol

Mirjam Leyte
De eerste tas die ik mag testen is de Case Logic Era Large camera backpack. De tas ziet er compact uit en bevat een vak met heel veel mogelijkheden voor objectieven. Dat is heel positief! Daarna heb ik de Thule Enroute 20L Camera backpack getest, die fijn en een stuk groter oogt dan de vorige tas. Als laatste test ik zijn grote broer, de Thule Aspect DSLR backpack. Deze tas zou ik zelf willen aanschaffen.

Foto: Mirjam Leyte

Rick Ermstrang
Ik testte tijdens de Experience Day de Case Logic Era Medium Camera Backpack, de Thule Enroute camera backpack 20L en 25L. Alle drie de cameratassen ogen stevig, casual en sportief. De Case Logic Medium beschikt over een goede vakverdeling, die ik mis bij de Thule cameratassen. Toch zou ik zelf de Thule Enroute Camera Backpack 20L of 25L aanschaffen. Beide tassen zijn erg ruim en flexibel door het uitneembare cameravak aan de onderkant van de tas.

Foto: Rick Ermstrang

Roeland Scheeren
De Case Logic Era Large camera backpack is de eerste tas die ik test deze dag. De Era Large is een mooie polyester tas die spatwaterdicht is en een mooie gladde uitstraling heeft. De Thule Aspect DSLR backpack is een tas waar ik echt blij van wordt! De cameratas is makkelijk te dragen door onder andere de afneembare heupgordel en de twee goed zittende schouderbanden. Het geheel voelt comfortabel aan. Voor mij een absolute aanrader.

Foto: Roeland Scheeren


« vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende »

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn