Upload jouw foto's
Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'landschapsfotografie'! © panasonic, fotowedstrijd, landschap

16 december 2019, 10:04

Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'landschap'. Uit meer dan 1500 inzendingen is het ons gelukt om een winnaar te kiezen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder!

Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de de Panasonic Lumix TZ100 mvolgens Panasonic de ultieme reisgenoot ter waarde van €449,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

De winnaar met de mooiste landschapsfoto is...

Uit meer dan 1500 ingezonden foto's is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'landschap' gekozen. De gelukkige winnnaar van deze wedstrijd is Thomas Brouwer, gefeliciteerd! Wat een bijzondere foto is dit! De spiegeling is haast perfect in vergelijking met het landschap. De gouden gloed op het water geeft de foto een heel bijzonder effect. Een foto waar we uren naar kunnen kijken. Knap gedaan, Thomas!

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-LX15 ter waarde van €449,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto's te nemen. Zelfs bij weinig licht zorgt de camera nog voor de kleinste details en voegt een prachtig bokeh-effect toe voor indrukwekkende foto's.

Ook meedoen met een Panasonic Fotowedstrijd?

Ook meedoen met een Panasonic fotowedstrijd? We zijn nog op zoek naar de mooiste architectuurfoto's, Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in. Deelnemen kan tot en met 7 februari 2020. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 7 februari de tijd om maximaal 2 foto's in te sturen. Stuur jouw mooiste foto('s) hier in!

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
kb op 16 december 2019 om 19:15

7 februari 2020 inzenden?