Upload jouw foto's
Meld je aan voor gratis workshop fashionfotografie! © Roxanne Letterie

27 januari 2020, 13:08

Fashionfotografie kent vele facetten die van belang zijn voor een spetterend resultaat: locatie, model, styling, belichting, de juiste apparatuur en nog veel meer. Wil jij alle ins en outs leren van prof Roxanne Letterie en daarbij Nikon-objectieven testen? Meld je nu gratis aan!


#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nikon.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ga je onder leiding van fotografe Roxanne Letterie aan de slag met modellen op een toffe locatie in Haarlem: restaurant Miyagi & Jones. De workshop is praktijkgericht, dus je gaat deze dag veel zelf aan de slag, waarbij je tips en begeleiding krijgt van Roxanne. Hoe stuur je een model aan? Hoe zorg je voor de juiste belichting? Welke objectieven kun je het beste gebruiken in de verschillende settings? Het komt allemaal aan bod.


Foto: Roxanne Letterie

Na een korte introductie ga je zelf aan de slag. Er zullen in totaal vijf deelnemers zijn, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en om vragen te stellen.

Nikon-objectieven testen

Speciaal voor deze dag stelt Nikon een aantal objectieven ter beschikking om mee aan de slag te gaan. Gedurende de dag test je verschillende van deze objectieven en naderhand schrijf je een review over je ervaringen en bevindingen die samen met jouw foto's van die dag op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnen. Om deel te nemen en de objectieven te kunnen testen is het dus van belang dat je met een Nikon fullframe camera fotografeert en deze meeneemt naar de workshop.

Dit zijn de objectieven waar we deze dag mee aan de slag zullen gaan:
- AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G
- AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G
- AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G
- AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G
- AF-S NIKKOR 105mm f/1.4G
- AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR


Foto: Roxanne Letterie

Waarom moet jij hierbij zijn?

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een fashion shoot of wil je daar gewoon nog beter in worden? Extra kennis verkrijgen over het werken met modellen? Op een toffe locatie fotograferen en je fotografie naar een nóg hoger niveau tillen? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor.

Alles op een rij

Locatie: De workshop vindt plaats bij Restaurant Miyagi and Jones in Haarlem
Datum: vrijdag 28 februari 2020
Fotograaf: Roxanne Letterie
Kosten: deelname is gratis!
Foto: Roxanne Letterie

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Prismadonna op 28 januari 2020 om 20:42

Wauw wat gaaf dat jullie dit aanbieden!