Upload jouw foto's
Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera © Patrick van Dijk

12 augustus 2020, 11:16

Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt in het donker? Meld je aan voor de workshop nachtfotografie van Patrick van Dijk in Rotterdam, waarbij we ook Nikon-apparatuur zullen testen. Deelname is gratis dus meld je snel aan!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nikon.

De workshop

Nachtfotograaf Patrick van Dijk neemt je mee in zijn wereld van nachtfotografie in Rotterdam. Na een korte introductie zullen we op pad gaan naar verschillende fotogenieke plekken in Rotterdam. Fotografeer een uitzicht van grote hoogte en maak sfeervolle beelden met de weerspiegeling op het water. Ook zullen we met brandend staalwol aan de slag gaan voor spectaculaire foto's aan het einde van de avond.

Patrick zal de deelnemers begeleiden en voorzien van handige tips bij iedere situatie die we tegenkomen. Er zullen in totaal vijf deelnemers zijn, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en om vragen te stellen.


Foto: Patrick van Dijk - Vonken door brandend staalwol

Testen Nikon Z-apparatuur

Speciaal voor deze workshop stelt Nikon voor alle deelnemers een Nikon Z systeemcamera en objectieven ter beschikking om mee aan de slag te gaan. Naderhand schrijf je een review over je ervaringen en bevindingen die samen met jouw foto's van die avond op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnen.

Waarom moet jij hierbij zijn?

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij nachtfotografie of wil je daar gewoon nog beter in worden? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de Nikon Z systeemcamera's en objectieven? Wil je op een toffe locatie fotograferen en je fotografie naar een nóg hoger niveau tillen? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor.


Foto: Patrick van Dijk

Maatregelen i.v.m. Covid 19

Tijdens deze avond zullen we anderhalve meter afstand van elkaar houden en de gebruikte materialen zullen gedesinfecteerd worden als ze door meerdere mensen gebruikt worden. We vragen alle deelnemers om deze maatregelen te respecteren en na te leven zodat deze dag prettig en veilig kan verlopen.

Alles op een rij

Locatie: De workshop vindt plaats in Rotterdam
Datum: woensdagavond 23 september 2020
Fotograaf: Patrick van Dijk
Kosten: deelname is gratis!Foto: Patrick van Dijk

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn