Upload jouw foto's
Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Natuurfotografie'! © fotowedstrijd, panasonic, natuur

9 november 2020, 08:37

De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Natuur' is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste natuurfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De vierde winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic LUMIX DMC-FZ300. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is...

Meer dan 1300 inzendingen kregen we binnen voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema 'natuur'. Uit al deze foto's is AGDBeukhof's foto verkozen tot de winnende foto! Gefeliciteerd Albert, wat een prachtig moment heb jij weten vast te leggen tussen deze twee zeearenden. De actie is perfect vastgelegd en de focus is erg knap gedaan. Door de wazige, bijna mistige achtergrond lijkt het alsof de vogels het beeld uit springen. Erg mooi gedaan!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Straatfotografie'. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd de pagina zoom.nl/fotowedstrijden dus goed in de gaten.

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
For-the-love-of-focus op 17 november 2020 om 15:10

Wat een prachtige foto! Gefeliciteerd!!

10230922 op 14 november 2020 om 22:46

Topfoto, Proficiat, verdiende winnaar.

jzfotografie op 12 november 2020 om 16:37

Fantastische plaat , dus de oprechte felicitaties !

AllNaturePhotography op 10 november 2020 om 15:51

Proficiat! Geweldige foto die verkozen is.

EJVH op 10 november 2020 om 07:27

gefeliciteerd! Dit is een prachtige foto van een prachtig moment.