Upload jouw foto's
Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Straatfotografie'! © artikel, panasonic, straat

21 december 2020, 11:50

De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Straat' is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste straatfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De vijfde winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic LUMIX DC-GX880. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is...

Uit alle inzendingen is de winnaar gekozen en dat is de foto van willemku geworden! Gefeliciteerd Willem, wat een mooi en divers tafereel heb je vast weten te leggen. Prachtig hoeveel verschillende gezichten en emoties er te zien zijn in deze foto. Je hebt een spontaan moment op straat weten vast te leggen, wat je nieuwsgierig maakt als je ernaar kijkt. Knap gedaan!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Architectuurfotografie'. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd de pagina zoom.nl/fotowedstrijden dus goed in de gaten.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
karinvogt op 30 december 2020 om 07:19

Super foto, pracht moment. Van harte gefeliciteerd.

alizoom op 21 december 2020 om 17:24

inderdaad een geweldige opname waarop heel veel te zien is, enig! Een terechte winnaar denk ik!