Upload jouw foto's
Test jij voor ons de nieuwe Fujifilm X-E4? Meld je nu aan! © oproep, fujifilm, tester

23 februari 2021, 11:16

Ben jij niet bang om je ongezouten mening te geven op fotografiegebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste fotograaf die voor ons de Fujifilm X-E4 wil testen. Denk jij dat je de geschikte tester voor ons bent? Lees dan snel verder en meld je aan!

De kleinste X-mount camera

De Fujifilm X-E4 doet zijn naam eer aan. Het is een lichtgewicht camera van slechts 364 g en de kleinste X-mount van Fujifilm tot nu toe. De body is gebouwd rond een 26 MP APS-C sensor die gebruikmaakt van de X-mount lenzen. Door de compactheid van de camera is deze uitermate geschikt om overal mee naartoe te nemen en beelden te schieten die je onderweg tegenkomt.

De X-E4 beschikt over veel functies die al eerder gebruikt werden in de meest recente Fujifilm-camera's. Naast de nieuwste combinatie van sensor en processor, beschikt de camera ook over bijgewerkte autofocus, solide videospecificaties en indrukwekkende burst-opnamesnelheden. Ben je een fotograaf die voornamelijk in JPEG schiet? Dan beschikt de camera over wel achttien creatieve filters.

Wat wij van jou verwachten

Benieuwd naar de kwaliteiten van de Fujifilm X-E4 en wil jij deze camera graag testen in de praktijk? Dan is deze gebruikersreview de uitgelezen kans voor jou! Of je nu een doorgewinterde Fujifilm gebruiker bent, of het leuk vindt om eens kennis te maken met deze camera maakt voor ons niet uit. Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij lekker aan de slag gaat met de camera gedurende twee weken en jouw mooiste foto's met ons deelt zodat wij deze online en in het Zoom.nl magazine kunnen publiceren. Wanneer wij jouw foto's gebruiken zullen wij altijd jouw naam erbij benoemen!

Als de testweken erop zitten, verwachten wij van jou het volgende:
- Een verslag te schrijven van de testperiode. Hoe heb je het ervaren? Wat vond je van de Fujifilm X-E4?
- Jouw mooiste foto's die je gemaakt hebt met de camera met ons te delen
- Een review schrijven over jouw ervaringen met de camera


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn