Upload jouw foto's
Nieuwe fotoboek software Pixum, mét korting

16 november 2010, 15:06

Een echt uniek cadeau voor de feestdagen is natuurlijk een cadeau dat je zelf hebt gemaakt. Bijvoorbeeld mooie herinneringen in de vorm van een fotoboek. Pixum kondigde onlangs aan hun software, 'Pixum Fotoboek' vernieuwd te hebben, dus tijd voor een test.

De nieuwe software moet een standaard bieden voor service, functionaliteit en ontwerpmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een hoogglans coating en een hoog aantal pagina's per album, namelijk 154 stuks. Hiernaast is het ook mogelijk om te kunnen wisselen tussen formaten als je al een format hebt gekozen, handig! "Door het voeren van uitvoerige gesprekken met trouwe klanten, zijn deze nieuwe mogelijkheden tot stand gekomen," aldus Sebastiaan Postma, manager Pixum Nederland. "We zien dat mensen ernaar verlangen hun software intuïtief te kunnen gebruiken en daarnaast hebben zij een sterke behoefte aan individualisme en het delen van emotionele ervaringen. Met deze nieuwe software voor het maken van fotoalbums willen we voorzien in deze behoeften."

We hebben op de redactie inmiddels getest met de software en zijn erg tevreden. Foto's inladen gaat makkelijk en een boek samenstellen erg goed en snel. We waren in een kwartier klaar nadat we de foto's automatisch lieten inlopen. Hierna zijn alle kaders en foto's nog aan te passen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om volledig je eigen weg te kiezen. We kozen voor het formaat 'Klein Panorama' (19x14,8 cm), met een hardcover, waar maximaal 74 pagina's in gaan. Andere formaten bieden meer ruimte voor pagina's, tot 154 stuks in de grotere formaten. Het boek was binnen drie dagen in huis, behoorlijk snel. Het is een stevig boek geworden met sterke pagina's en een goede kwaliteit afdrukken.

Korting

Wil je het zelf proberen? Zoom.nl biedt je bij deze een korting aan van €10,- op een zelfgemaakt fotoboek. Ga daarvoor naar www.pixum.nl/fotoboek. Vul bij het afronden van je bestelling de volgende code in: 9885C5A458545A8. Hierna wordt automatisch €10,- afgetrokken van het totaalbedrag.

NB. Met deze tegoedboncode krijg je één keer 10 euro korting op één fotoboek-bestelling met de nieuwe Pixum Fotoboek-software. Geldig t/m 31-01-2011. Verzendkosten vanaf 4,99 euro per bestelling. Een combinatie van meerdere tegoedbonnen is niet mogelijk.

Kies je formaat.

Snel aan de slag.

Je kunt foto's automatisch of handmatig plaatsen.

En het resultaat.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn