Upload jouw foto's
 • 3 Tips: Natuur fotograferen in maart

  Tips: Natuur fotograferen in maart

  12 maart 2020, 14:05

  Een beetje aan de late kant, maart is al weer twee weekjes oud, maar beter laat dan nooit. Wat een winter, of moet ik herfst zeggen? De tips die normaal voor april zouden gelden, kan ik je voor deze maand al meegeven. Geniet maar alvast van al het moois dat nu tevoorschijn komt.

  Lees verder >>
 • 0 Tips: Natuur fotograferen in juli

  Tips: Natuur fotograferen in juli

  7 juli 2014, 11:32

  Eindelijk is het echt zomer, tijd voor vakantie! Ga je op reis of blijf je in de eigen omgeving? In beide gevallen uiteraard heel veel plezier! Bob Luijks geeft de beste natuurfotografietips.

  Lees verder >>
 • 6 Tips: Natuur fotograferen in juni

  Tips: Natuur fotograferen in juni

  7 juni 2014, 10:18

  Nog altijd loopt de natuur voor op schema. De hectiek van het voorjaar laten we langzaam achter ons. Daarvoor in de plaats komt de 'flow' van de zomer.Bob Luijks geeft de beste natuurfotografietips.

  Lees verder >>
 • 1 Tips: Natuur fotograferen in mei

  Tips: Natuur fotograferen in mei

  6 mei 2014, 09:19

  De sneltrein van de natuur dendert voort. Onze bossen zitten al geheel in zomeroutfit. Juist buiten de bossen begint het nu steeds interessanter te worden. Bob Luijks geeft de beste natuurfotografietips.

  Lees verder >>
 • 2 Tips: Natuur fotograferen in april

  Tips: Natuur fotograferen in april

  2 april 2014, 14:12

  Tja, de opmerkelijke maand maart, met weinig neerslag en tempteren tot boven de 20 graden zit weer achter de rug. Maart heeft daardoor een groot deel van de april-tips als opgeëist. En moeten we het nu deels doen met de tips die normaal eerder in mei thuis horen. April wordt in ieder geval een maand waarin heel veel te zien en te beleven is. Vergelijk dat maar eens met vorig jaar, toen de lente pas in de tweede helft van april op gang kwam.

  Lees verder >>
 • 1 Tips: Natuur fotograferen in februari

  Tips: Natuur fotograferen in februari

  7 februari 2014, 12:41

  Op de meeste plekken wachten we nog altijd op de winter. Met de temperatuur in de dubbele cijfers gaat het hard met de natuur. Ondanks dat we nog niet veel hebben kunnen doen met de tips van januari, toch maar enkele nieuwe tips voor februari.

  Lees verder >>
 • 2 Tips: Natuur fotograferen in januari

  Tips: Natuur fotograferen in januari

  7 januari 2014, 15:25

  Allereerst natuurlijk voor alle lezers een prachtig 2014 met mooie fotomomenten. Ondanks het feit dat de winter zeer zacht verloopt, hierbij toch enkele tips voor een winterse januari.

  Lees verder >>
 • 1 Tips: Natuur fotograferen in december

  Tips: Natuur fotograferen in december

  28 november 2013, 17:00

  De kleurenexplosie van de herfst is voorbij. Stilte en rust overheersen. Toch is de winterperiode zeker geen saaie periode. Bob Luijks geeft enkele tips voor de maand december.

  Lees verder >>
 • 3 Tips: Natuur fotograferen in november

  Tips: Natuur fotograferen in november

  5 november 2013, 09:28

  De herfst valt dit jaar relatief laat in. Je kunt er dus nog volop genieten van alle kleuren en passenstoelen. Bob Luijks geeft onmisbare fototips voor de maand november.

  Lees verder >>
 • 0 Tips: Natuur fotograferen in oktober

  Tips: Natuur fotograferen in oktober

  7 oktober 2013, 16:00

  De herfst is een walhalla voor de natuurfotograaf. De natuur maakt sterke veranderingen door en elke maand heeft zijn eigen mogelijkheden. Bob Luijks geeft onmisbare fototips voor de maand oktober.

  Lees verder >>