Upload jouw foto's
 • 4 Het verhaal van de fotograaf: Johan Horst, amateurfotograaf in China

  Het verhaal van de fotograaf: Johan Horst, amateurfotograaf in China

  8 februari 2016, 11:42

  Fotografie is meer dan techniek, hoewel velen van ons de neiging hebben zich vooral te richten op dat deel. Een beeld moet gevoelens en emotie bevatten, om ons in ons hart te kunnen raken. In deze serie blogs neemt Erik Keulers ons, door middel van de verhalen van fotografen, mee in hun manier van het vastleggen van emoties in hun beelden.

  Lees verder >>
 • 0 Review: PhotoDynamic VA600-flitser

  Review: PhotoDynamic VA600-flitser

  22 januari 2016, 09:50

  Studioflitsers zijn er allerlei soorten en maten. Soms springt een nieuw product er uit, bijvoorbeeld door de vorm, zoals het geval is bij de VA600-flitser van PhotoDynamic. Blogger Erik Keulers probeert deze nieuwkomer uit en geeft zijn mening.

  Lees verder >>
 • 0 Zes kleine dieren die je niet mag missen in Zuid-Afrika

  Zes kleine dieren die je niet mag missen in Zuid-Afrika

  25 december 2015, 16:00

  Zuid-Afrika, paradijs voor wildlife-fotografen met de big five: olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel. Maar voor de fotograaf die even iets verder kijkt is er veel meer te zien, al is het soms een stuk kleiner. In deze blog neemt Erik Keulers je mee op reis langs een zestal bijzondere kleine dieren en geeft hij tips hoe en waar je ze kunt vinden.

  Lees verder >>
 • 2 12 Tips voor foto's van jonge kegelrobben op Helgoland (Dld)

  12 Tips voor foto's van jonge kegelrobben op Helgoland (Dld)

  26 november 2015, 11:50

  Helgoland, een nietig eilandje in het Duitse deel van de Noordzee, in de eerste plaats populair als tax-free paradijsje. Ieder jaar in de maanden november en december is het eiland echter in trek bij natuurliefhebbers en -fotografen. Dan werpen de kegelrobben op het strand hun jongen, een bijzonder schouwspel. Blogger Erik Keulers maakte het mee en geeft een aantal tips voor wie naar Helgoland wil afreizen.

  Lees verder >>
 • 2 Zuid-Afrikaanse Iconen door Adrian Steirn

  Zuid-Afrikaanse Iconen door Adrian Steirn

  10 november 2015, 12:58

  Na de zelfportretten van Lilith Love, de weesolifanten van Joachim Schmeisser, de 100-daagse reis door Tibet van York Hovest en de Vietnamese stammen door Réhahn volgen we in het vijfde deel van deze serie fotograaf Adrian Steirn bij het vastleggen van Zuid-Afrikaanse iconen in het kader van het 21Icons-project, met daarin het laatste officiële portret van Nelson Mandela.

  Lees verder >>
 • 6 Het verhaal van de fotograaf: Vietnamese stammen door Réhahn

  Het verhaal van de fotograaf: Vietnamese stammen door Réhahn

  31 oktober 2015, 12:50

  Fotografie is meer dan techniek, Een beeld moet gevoelens en emotie bevatten, om ons in het hart te kunnen raken. In deze serie blogs neemt Erik Keulers ons, door middel van de verhalen van fotografen, mee in hun manier van het vastleggen van emoties in hun beelden. In deze aflevering de reisportretten van fotograaf Réhahn, die in 2011 Frankrijk voor Vietnam verruilde.

  Lees verder >>
 • 21 9 tips voor een fotoshoot met weinig middelen

  9 tips voor een fotoshoot met weinig middelen

  22 oktober 2015, 16:30

  Wie aan fotoshoots denkt, denkt vaak aan grote hoeveelheden apparatuur, geld voor modellen en visagistes en het afhuren van een locatie. Maar het kan ook anders. Erik Keulers neemt je in deze blog mee tijdens een shoot die niets van dat alles gevraagd heeft, maar de resultaten zijn er niet minder om.

  Lees verder >>
 • 3 Circus Herman Renz: mijn eerste stappen in documentaire fotografie

  Circus Herman Renz: mijn eerste stappen in documentaire fotografie

  18 augustus 2015, 12:00

  Documentaire fotografie is de verhalenverteller onder de fotografiegenres. In een serie foto's vertel je een verhaal in foto's. Daarbij bepaal je als fotograaf het oogpunt van waaruit het verhaal wordt verteld. In deze blog deelt Erik Keulers zijn eerste ervaringen met documentaire fotografie. Een week lang volgde hij Circus Herman Renz, het grootste circus van de Benelux, voor én achter de schermen.

  Lees verder >>
 • 7 Creatieve Fotografie met Richard Terborg

  Creatieve Fotografie met Richard Terborg

  11 juni 2015, 13:00

  Onlangs vond voor het eerst de FotoFair plaats op de Beekse Bergen. Zoom.nl was er bij, onder andere met een drietal bijzonder Masterclasses. Blogger Erik Keulers was bij de Masterclass Creatieve Portretfotografie van Richard Terborg.

  Lees verder >>
 • 0 Het verhaal van de Fotograaf: De belofte van York Hovest

  Het verhaal van de Fotograaf: De belofte van York Hovest

  6 mei 2015, 22:00

  Fotografie is zo veel meer dan techniek, hoewel velen van ons de neiging hebben zich vooral te richten op dat deel. Een beeld moet gevoelens en emotie bevatten, om ons in ons hart te kunnen raken. In deze serie blogs neemt Erik Keulers ons, door middel van de verhalen van fotografen, mee in hun manier van het vastleggen van emoties in hun beelden. In het derde deel van deze serie het verhaal van York Hovest, die vertelt over zijn ongelooflijke reis naar het hart van Tibet.

  Lees verder >>