Upload jouw foto's
 • 0 Slim importeren in Lightroom 5

  Slim importeren in Lightroom 5

  28 maart 2015, 09:31

  Om met Lightroom te werken, moet je eerst je beelden importeren in een catalogus. We geven je tips om die beelden slimmer te importeren door vooraf bestandsnamen aan te passen, met ontwikkelinstellingen te werken en metagegevens toe te voegen. Zo kun je je foto's sneller ontwikkelen.

  Lees verder >>
 • 1 Vlammenfilter in Photoshop CC

  Vlammenfilter in Photoshop CC

  26 maart 2015, 13:23

  Wil je een foto wat spannender maken? Met een fraai vlammenspel bijvoorbeeld? Dankzij Adobe Photoshop CC 2014 hoef je geen gevaarlijke toeren uit te halen. De nieuwste Photoshop-versie heeft een flink arsenaal vlammen in verschillende vormen en sterktes tussen haar filters gestopt.

  Lees verder >>
 • 0 Review HTC RE Camera - Klikken, en klaar!

  Review HTC RE Camera - Klikken, en klaar!

  13 maart 2015, 11:16

  De RE Camera van HTC is met zijn periscoop-achtige look een buitenbeentje. De point-and-shoot camera is door zijn speciale vorm wel erg eenvoudig te bedienen. Hij ligt lekker in de hand met de sluiterknop onder je duim, en schakelt onmiddellijk in als je 'm vastpakt. Hoog tijd voor een test dus!

  Lees verder >>
 • 2 15 tips om online albums en echte fotoboeken te maken

  15 tips om online albums en echte fotoboeken te maken

  23 februari 2015, 09:08

  Sinds de komst van digitale fotografie en smartphones maken we waanzinnig veel foto's. Helaas doen we er achteraf te weinig mee en dat terwijl het zo eenvoudig is om een online album te maken of fotoboeken te bestellen. Zo kun je de mooiste momenten blijven koesteren.

  Lees verder >>
 • 1 Fisheye-effect zonder objectief

  Fisheye-effect zonder objectief

  22 januari 2015, 09:59

  Je hebt gelukkig geen duur objectief meer nodig om een fisheye effect te krijgen. Met een fotobewerkingspakket kun je dit bolvormige effect in enkele handelingen nabootsen. We leggen je in Adobe Photoshop CC stap voor stap uit hoe je te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 3 Maak een fotoalbum op je tablet

  Maak een fotoalbum op je tablet

  8 januari 2015, 15:00

  Foto's maken en bewerken gaat prima met een tablet, maar heb je er ook al eens een fotoalbum op gemaakt? Fotoboekenleverancier CEWE heeft een fotoboek-app waarmee je vanuit je luie stoel een album met je mooiste plaatjes kunt samenstellen. We leggen je stap voor stap uit hoe dat gaat.

  Lees verder >>
 • 0 Nieuw: Nokia Lumia 830 met fraaie camerafuncties

  Nieuw: Nokia Lumia 830 met fraaie camerafuncties

  19 september 2014, 10:35

  Het gloednieuwe paradepaardje van Microsoft Devices, de Lumia 830, heeft heel wat interessante features aan boord en een prijskaartje van minder dan 400 euro. Wij gingen met het toestel aan de slag tijdens de fotografiebeurs Photokina in Keulen.

  Lees verder >>
 • 6 Photoshop: Contrast toevoegen

  Photoshop: Contrast toevoegen

  12 februari 2014, 10:00

  Eén van de belangrijkste schuifregelaars in Photoshop is ongetwijfeld die voor het contrast. Eigenlijk zou je als automatisme bij elke bewerking het contrast moeten finetunen. Je foto oogt dan sterker en professioneler. Er zijn meer manieren om het contrast te veranderen. We leggen er drie uit.

  Lees verder >>
 • 5 Photoshop: Bewegende wolken

  Photoshop: Bewegende wolken

  15 januari 2014, 15:37

  Met een statief en een lange sluitertijd kun je prachtige landschapsfoto's maken waarin wolken lijken te bewegen. Dit kan ook eenvoudig in Photoshop Elements of een gelijkwaardig programma. We leggen je in drie eenvoudige stappen uit hoe je te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 1 Quickstart: Cartoon in Photoshop

  Quickstart: Cartoon in Photoshop

  27 december 2013, 12:45

  Wil je een originele avatar voor je social media of jezelf omtoveren tot stripfiguur? Met de stempelfunctie van Adobe Photoshop CS6 gaat dat makkelijker dan je denkt. We leggen het je in drie overzichtelijke stappen uit.

  Lees verder >>