Upload jouw foto's
 • 10 Photoshop: Achtergrond weg

  Photoshop: Achtergrond weg

  21 december 2013, 16:00

  Een achtergrond weghalen en vervangen is een precisiewerkje. Met de toverstaf gaat dat niet altijd goed. De achtergrondgum uit Photoshop CS6 is beter geschikt. We laten je zien hoe je in drie eenvoudige stappen te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 1 Quickstart: WordPress Portfolio

  Quickstart: WordPress Portfolio

  20 december 2013, 10:00

  WordPress is een razend populair platform voor bloggers. Omdat er wel wat vakkennis nodig is voor het downloaden, installeren en hosten, was de drempel voor leken vaak net te hoog. Het gloednieuwe WordPress Portfolio maakt het een stuk eenvoudiger. We leggen het je haarfijn uit.

  Lees verder >>
 • 1 Photoshop: Silhouet maken

  Photoshop: Silhouet maken

  12 december 2013, 13:01

  Ook al heeft een silhouet alle detail verloren, het is en blijft erg herkenbaar. Je zou een silhouet perfect in de studio kunnen maken, maar dat vergt veel tijd en een precieze, vakkundige belichting. Met Photoshop CS6 ben je veel eerder klaar. We leggen je in drie eenvoudige stappen uit hoe je te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 9 Cameragadget: Balled Pro

  Cameragadget: Balled Pro

  10 december 2013, 12:03

  Bij gebrek aan mooi licht zeulen we vaak met flitsers of zware, krachtige lampen. De Balled Pro is een supersterk ledlampje dat mooi continulicht afgeeft. Met deze handige gadget kun je gerechten fotograferen, donkere hoekjes oplichten of een portret in daglicht wat bijlichten.

  Lees verder >>
 • 1 Photoshop: Een andere haarkleur

  Photoshop: Een andere haarkleur

  5 december 2013, 10:35

  Nieuwsgierig hoe je eruitziet met een andere kleur haar? Daarvoor hoef je niet naar de kapper. Je ondergaat gewoon een virtuele kleurspoeling in Adobe Photoshop. We vertellen je hoe dat gaat.

  Lees verder >>
 • 3 Quickstart: Schaduw maken in Photoshop CS6

  Quickstart: Schaduw maken in Photoshop CS6

  7 november 2013, 14:30

  Wie in de studio fotografeert weet hoe moeilijk het is om een perfecte schaduw te creëren, helemaal bij kinderen of dieren die bewegen. Gelukkig kun je ook in de nabewerking schaduw toevoegen. Wij leggen je in drie eenvoudige stappen uit hoe je te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 0 Budgetvriendelijke ringflitser O-Flash

  Budgetvriendelijke ringflitser O-Flash

  1 november 2013, 10:53

  Een ringflitser neemt een stevige hap uit je budget. Reken gerust op enkele honderden euro's. De O-Flash is een betaalbaar alternatief: een speciale adapter die een losse flitser omtovert tot ringflitser. Wij probeerden hem uit.

  Lees verder >>
 • 0 Photoshop: Een verschil van dag en nacht

  Photoshop: Een verschil van dag en nacht

  7 oktober 2013, 13:02

  Heel wat mensen gebruiken nabewerking uitsluitend om plaatjes te verbeteren of te retoucheren, maar in principe kun je een foto volledig manipuleren. Wij leggen je uit hoe je een landschapsfoto die overdag is gemaakt, omtovert tot een nachtfoto.

  Lees verder >>
 • 0 Quickstart: Een blauw oog in Photoshop CS6

  Quickstart: Een blauw oog in Photoshop CS6

  6 september 2013, 15:35

  Meestal bewerken we foto's om iemand mooier of jonger te maken, maar het kan ook andersom. Wij leggen je in deze Quickstart uit hoe je iemand toetakelt en een blauw oog bezorgt. Maak je geen zorgen, wij doen dat volledig pijnloos.

  Lees verder >>
 • 2 Cameratas op zonne-energie

  Cameratas op zonne-energie

  13 juni 2013, 08:30

  Niets zo vervelend als onderweg zonder batterijen komen te zitten. Met de Aurora Camera Bag van A-Solar heb je altijd wat reserve bij je. De cameratas is namelijk voorzien van een zonnepaneel en een externe acculader.

  Lees verder >>