Upload jouw foto's
 • 1 Cameragadget: Hautik Mobile Telephoto Lens

  Cameragadget: Hautik Mobile Telephoto Lens

  14 februari 2013, 15:00

  Met de 8-megapixel iSight-camera van je iPhone 5 kun je fraaie beelden schieten, maar de zoomfunctie laat nog altijd te wensen over. Gelukkig zijn daar hulpmiddeltjes voor. Zoals de Hautik Mobile Telephoto Lens van Photojojo. Hoog tijd voor een test.

  Lees verder >>
 • 7 Zwart-wit inkleuren

  Zwart-wit inkleuren

  18 november 2012, 10:00

  Wil je een oude zwart-wit foto inkleuren zodat hij iets minder oud oogt? Dat gaat makkelijker dan je denkt. Wij gebruiken hier Photoshop CS6, maar het kan ook in andere bewerkingsprogramma's.

  Lees verder >>
 • 4 Quickstart: Facebook Timeline

  Quickstart: Facebook Timeline

  7 maart 2012, 10:00

  Facebook zal er straks anders uitzien. Statussen, berichten en foto's komen allemaal op een tijdlijn. Bij Facebook Timeline hoort een andere vormgeving met een grote coverfoto.We leggen uit hoe je een creatieve coverfoto maakt in Adobe Photoshop Elements 10.

  Lees verder >>
 • 3 Cameragadget: Mini Beauty Dish

  Cameragadget: Mini Beauty Dish

  27 augustus 2010, 12:22

  Professionele studiofotografen gebruiken vaak een grote 'Beauty Dish' voor portretopnamen en modefoto's. Heb jij geen geld of geen ruimte voor een echte studioflitsinstallatie? Geen probleem! Met de Strobies Mini Beauty Dish van Interfit op je losse opzetflitser kun je ook professionele resultaten behalen.

  Lees verder >>
 • 6 Cameragadget: Spyder3Pro

  Cameragadget: Spyder3Pro

  8 juni 2010, 12:30

  Een monitor instellen is niet eenvoudig. Bij gebrek aan een standaard moet je je scherm vaak op goed geluk afstellen of je behelpen met de fabrieksinstellingen. Met een gekalibreerd scherm ben je zeker dat zwart écht zwart is. Bovendien lijken kleuren een stuk levendiger. De Spyder3Pro is onmisbaar om het uiterste uit je foto's te halen.

  Lees verder >>
 • 0 Workshop: 20 Lightroom tips

  Workshop: 20 Lightroom tips

  20 mei 2010, 16:18

  Adobe Ligthroom is een zogenoemd workflowprogramma. Je kunt er niet enkel je foto's in beheren en archiveren, maar ook RAW-files ontwikkelen en deze vervolgens afdrukken of publiceren in een slideshow of op een webpagina. In deze workshop gaan we dieper in op de library module. We gebruiken Adobe Lightroom 3.

  Lees verder >>
 • 2 Videocursus: MAGIX Video deluxe 16 Plus

  Videocursus: MAGIX Video deluxe 16 Plus

  29 maart 2010, 15:28

  Video deluxe 16 Plus van MAGIX is een prima videomontagepakket voor beginners én gevorderden. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma met voldoende extraatjes, zodat ook semiprofs aan hun trekken komen. In het volgende stappenplan leggen we uit hoe je een filmpje monteert.

  Lees verder >>
 • 0 Workshop Adobe Premiere Elements

  Workshop Adobe Premiere Elements

  29 maart 2010, 13:48

  Videobewerking is erg leuk maar niet altijd even gemakkelijk. Hoe kun je je fimpje een extraatje geven zodat het er ietwat professioneler uitziet? Waarop moet je letten? Welke effecten zijn echt gaaf? Hoe krijg je mooie, vloeiende overgangen tussen verschillende scènes? We schotelen je deze maand tien tips voor die jouw videofragment een niveau hoger kunnen tillen!

  Lees verder >>
 • 0 Boek: Photoshop CS4

  Boek: Photoshop CS4

  29 maart 2010, 10:04

  Beginners en gevorderden die hun relatie met Photoshop CS4 naar een hoger niveau willen tillen, vinden in dit boek van Joke Beers-Blom beslist wat ze zoeken.

  Lees verder >>
 • 0 Boek: Digitale video

  Boek: Digitale video

  29 maart 2010, 09:57

  Kris Merckx lanceert met dit doe-het-zelfboek een waardevol naslagwerk boordevol handige tips, trucs en stappenplannen voor beginnende en semiprofessionele gebruikers.

  Lees verder >>