Upload jouw foto's
 • 1 2020: nieuwe toppers aan de startlijn

  Partner: 2020: nieuwe toppers aan de startlijn

  14 april 2020, 13:00

  2020 is weer een jaar vol met groot cameranieuws. Diverse fabrikanten hebben nieuwe topmodellen gepresenteerd. Stuk voor stuk zijn het snelle en uiterst capabele camera's vol met innovatieve technieken die het weer een stukje gemakkelijker maken voor serieuze fotografen om topfoto's én topvideo's te maken. De Fujifilm X-T4, Canon EOS-1D X Mark III en de Olympus OM-D E-M1 Mark III zijn daar stuk voor stuk uitstekende voorbeelden van.

  Lees verder >>
 • 0 Fashionfotografie workshop met Nikon

  Partner: Fashionfotografie workshop met Nikon

  27 maart 2020, 11:13

  Voor fashionfotografie zijn een goede voorbereiding en een goed team van groot belang. Maar ook tijdens de shoot komt er veel bij kijken. Vijf Zoomers mochten een workshop volgen van Roxanne Letterie, die hen meenam in het hele proces en voorzag van handige tips. Nikon had voor deze dag apparatuur beschikbaar gesteld die de deelnemers mochten testen, wat voor een extra spannende dimensie zorgde.

  Lees verder >>
 • 5 De Panasonic Foto van het Jaar is bekend!

  Partner: De Panasonic Foto van het Jaar is bekend!

  20 maart 2020, 11:34

  Afgelopen jaar ging Zoom.nl in samenwerking met Panasonic op zoek naar de mooiste foto van het jaar. In acht verschillende thema's hebben Zoomers de kans gekregen om hun mooiste foto's in te sturen. Binnen ieder thema is er één winnaar gekozen, welke foto automatisch is gekwalificeerd voor 'Foto van het Jaar'. De winnaar is nu bekend en heeft, naast deze felbegeerde titel, ook nog eens een topmodel camera van Panasonic gewonnen: de Panasonic LUMIX DC-G90HEG-K inclusief 14-140mm objectief ter waarde van € 1399,-!

  Lees verder >>
 • 0 Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  Partner: Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  5 maart 2020, 16:16

  Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt in het donker? Meld je aan voor de workshop nachtfotografie van Patrick van Dijk in Rotterdam, waarbij we ook Nikon-apparatuur zullen testen. Deelname is gratis dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 6 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'zwart-wit'!

  Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'zwart-wit'!

  2 maart 2020, 08:53

  Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'zwart-wit'. Uit meer dan 1000 inzendingen hebben we de winnende foto gekozen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder. #brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

  Lees verder >>
 • 2 Zo breng je structuur aan in je fotoarchief

  Partner: Zo breng je structuur aan in je fotoarchief

  17 februari 2020, 08:22

  Deel je fotoverzameling altijd overzichtelijk in. Want niets is zo vervelend als dat je honderd procent zeker weet dat er fantastische beelden in je fotoarchief zitten, maar je geen idee hebt waar te beginnen met zoeken. Dat structureren kan op verschillende manieren, waardoor er altijd wel een indeling bestaat die perfect bij jou past en prettig werkt.

  Lees verder >>
 • 0 Gebruikersreview Panasonic LUMIX S1 door autofotograaf Marjo Linders

  Partner: Gebruikersreview Panasonic LUMIX S1 door autofotograaf Marjo Linders

  14 februari 2020, 09:05

  Stel je voor: je stapt binnen in een donkere, afgelegen loods. Door het grote raam aan de achterzijde van het gebouw, schijnt het licht van de maan naar binnen, waardoor je nog net wat details van het gebouw kunt zien. In de ruimte staat een tafel met een mysterieuze doos erop. Je loopt naar de tafel en opent de doos met daarin jouw One Shot. Deze vijfde en laatste One Shot staat in het teken van fotograferen van een bijzonder model in het donker. Zoomer Marjo Linders gaat de uitdaging aan en komt er al snel achter wat zich in deze koude, afgelegen loods gaat afspelen...

  Lees verder >>
 • 17 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'architectuurfotografie'!

  Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'architectuurfotografie'!

  10 februari 2020, 10:37

  Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'Architectuur'. Uit bijna 1000 inzendingen hebben we de winnende foto gekozen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder.

  Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Sneller dan het licht

  Partner: Sneller dan het licht

  6 februari 2020, 13:00

  Terwijl fotograaf Marjo Linders een afgelegen loods in de bossen bij Apeldoorn binnenstapt, geeft de gloed van het laatste daglicht een warme tint aan het ijskoude gebouw. De gevoelstemperatuur ligt rond het vriespunt. Marjo weet nog niet wat ze hier mag fotograferen. Midden in de lege ruimte staat de doos met daarin de LUMIX S1 en de vijfde en laatste One Shot-opdracht. Terwijl ze de brief pakt, klinkt het gegrom van een V8 Ford Mustang GT. De lichten gaan uit en de opdracht is duidelijk: een bijzondere automotive-foto zoals ze die nog nooit eerder heeft gemaakt. In het donker, met behulp van lightpainting.

  Lees verder >>
 • 0 Stuur jouw mooiste zwart-wit foto's in en maak kans op een Panasonic camera!

  Stuur jouw mooiste zwart-wit foto's in en maak kans op een Panasonic camera!

  29 januari 2020, 10:50

  Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste zwart-wit foto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>