Upload jouw foto's
 • 0 Test jij voor ons de nieuwe Fujifilm X-E4? Meld je nu aan!

  Partner: Test jij voor ons de nieuwe Fujifilm X-E4? Meld je nu aan!

  23 februari 2021, 11:16

  Ben jij niet bang om je ongezouten mening te geven op fotografiegebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste fotograaf die voor ons de Fujifilm X-E4 wil testen. Denk jij dat je de geschikte tester voor ons bent? Lees dan snel verder en meld je aan!

  Lees verder >>
 • 0 Doe mee met de Fotowedstrijd 'Landschap' en win een Panasonic camera!

  Partner: Doe mee met de Fotowedstrijd 'Landschap' en win een Panasonic camera!

  22 februari 2021, 09:55

  Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste landschapsfoto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 0 Dierbare foto's printen in de hoogste kwaliteit

  Partner: Dierbare foto's printen in de hoogste kwaliteit

  16 februari 2021, 07:02

  Dankzij de voortvarende ontwikkeling van smartphones hebben we tegenwoordig altijd en overal een goede fotocamera op zak. Die gebruiken we dan ook veelvuldig. Het is natuurlijk zonde om je dierbaarste herinneringen op het mobiele toestel of ergens op een harde schijf te laten staan. Print ze daarom zelf uit! Met behulp van van een HP-printer met originele cartridges en fotopapier doe je dat in de hoogste afdrukkwaliteit.

  Lees verder >>
 • 0 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Architectuurfotografie'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Architectuurfotografie'!

  15 februari 2021, 09:05

  De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Architectuur' is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste architectuurfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 1 Daglicht fotografie testpanel met Nikon Z 6II

  Partner: Daglicht fotografie testpanel met Nikon Z 6II

  8 februari 2021, 08:20

  Wil jij leren hoe je op verschillende manieren de mooiste foto's kunt maken met daglicht? Meld je dan aan voor dit testpanel waarin fotograaf Jordy Brada met een workshopvideo jou uitlegt hoe je het beste met de Nikon Z 6II te werk kan gaan. In de video geeft hij verschillende tips hoe je daglicht het beste kunt toepassen in je fotografie. Na het zien van de workshopvideo kun jij een week lang creatief aan de slag met de Nikon Z 6II en de camera testen. Deelname aan dit testpanel is gratis en we zoeken 5 mensen dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 2 Koop nu je kaartje voor de Fotofair en krijg een Zoom Academy cursus cadeau!

  Partner: Koop nu je kaartje voor de Fotofair en krijg een Zoom Academy cursus cadeau!

  3 februari 2021, 14:48

  Op 3 en 4 juli 2021 wordt de jaarlijkse Fotofair weer gehouden op Landgoed Duynenwater. Koop nu jouw kaartje en ontvang een gratis Zoom Academy cursus cadeau!

  Lees verder >>
 • 4 Getest: Fujifilm X-S10 - Compact en stabiel

  Partner: Getest: Fujifilm X-S10 - Compact en stabiel

  2 februari 2021, 08:24

  Fujifilm kiest met de X-S10 voor een andere koers. De X-S10 is een camera die veel elementen uit andere Fujifilm-camera's combineert met een ander soort ontwerp. De camera is, meer dan andere Fujifilm-camera's, gericht op fotografen die gewend zijn om met een 'traditionele' spiegelreflexcamera te werken.

  Lees verder >>
 • 0 Fotowedstrijd #verwegdichtbij: win een reis naar Kroatië & Slovenië

  Partner: Fotowedstrijd #verwegdichtbij: win een reis naar Kroatië & Slovenië

  31 januari 2021, 09:37

  Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om je aan de andere kant van de wereld te wanen. Deel jouw foto en tip van een plek binnen Europa waar je het idee hebt aan de andere kant van de wereld te zijn. Wie weet win jij dan een geweldige reis voor twee personen naar Kroatië en Slovenië, aangeboden door reisorganisatie Riksja Travel.

  Lees verder >>
 • 2 Zo gebruikt Ruby Cruden de Canon EOS R6 systeemcamera

  Partner: Zo gebruikt Ruby Cruden de Canon EOS R6 systeemcamera

  29 januari 2021, 08:09

  Ik heb een motto dat mij veel heeft geholpen in mijn weg naar professioneel fotograaf worden: je camera is een vertaalmiddel van je visie. Dit heeft me in het begin van mijn carrière aangemoedigd om gewoon in het diepe te springen, in plaats van jaren te sparen voor de allerbeste, meest gelikte en nieuwste camera's of toebehoren. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat je wilt maken en wat je daarvoor nodig hebt. Maar hoe langer je die dromen in de wacht zet, hoe meer motivatie je verliest om ze ook écht te gaan verwezenlijken. Waar wacht je nu écht op?

  Lees verder >>
 • 0 Welke domeinen helpen jou verder als ondernemer?

  Partner: Welke domeinen helpen jou verder als ondernemer?

  12 januari 2021, 13:11

  Wanneer je als fotograaf jouw diensten aanbiedt, is het zaak om professioneel voor de dag te komen. Je wilt immers een goede indruk achterlaten bij je potentiële klanten. Aan de foto's zal het ongetwijfeld niet liggen, die vormen als vanzelfsprekend jouw handelsmerk. Maar goede foto's op een slecht vindbare website leveren alsnog niet het gewenste resultaat op. Het valt sowieso als nieuweling niet mee om een plekje in het digitale landschap te veroveren, maar vooral het kiezen van de juiste domeinnaam voor je website is natuurlijk van cruciaal belang.

  Lees verder >>