Upload jouw foto's
 • 0 Doe mee met de smartphone fotowedstrijd 2020: win een OPPO Reno4 Pro!

  Partner: Doe mee met de smartphone fotowedstrijd 2020: win een OPPO Reno4 Pro!

  29 oktober 2020, 13:02

  De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt. Een smartphone heb je eigenlijk altijd bij je, terwijl een grote camera niet altijd handig is om mee te nemen. Weet jij hoe je het uiterste uit je smartphone camera kunt halen en durf je de uitdaging aan? Meld je aan voor de smartphone fotowedstrijd 2020 en WIN een OPPO Reno4 Pro t.w.v. €799!

  Lees verder >>
 • 0 Pijlsnel foto's en video's overzetten

  Partner: Pijlsnel foto's en video's overzetten

  27 oktober 2020, 08:04

  Als je veel met zware bestanden werkt, ben je met een ssd duidelijk in het voordeel. Het overzetten van een lading video's of ruimtevretende raw-foto's kost namelijk minder tijd via een ssd dan via een traditionele harde schijf. Samsung gooit daar met zijn nieuwste nvme-ssd nog een flinke schep bovenop. De 980 Pro is dankzij ondersteuning voor de pci-express4.0-standaard namelijk 's werelds snelste ssd. Beperk de wachttijden op je pc of laptop tot een minimum!

  Lees verder >>
 • 0 Nachtfotografie met Nikon Z

  Partner: Nachtfotografie met Nikon Z

  21 oktober 2020, 12:47

  Voor fotografie is licht van het grootste belang. Toch kun je ook in de avond en nacht prachtige foto's maken. Nachtfotograaf Patrick van Dijk nam vijf Zoomers mee naar de mooiste plekken van Rotterdam. Daar legden zij de magische stadsverlichting vast met Nikon Z-camera's en objectieven.

  Lees verder >>
 • 0 Getest: statieven en filters voor landschapsfotografie

  Partner: Getest: statieven en filters voor landschapsfotografie

  6 oktober 2020, 12:41

  Voor landschapsfotografie is de locatie meestal het eerste wat je bepaalt. Daarnaast zijn het weer en het tijdstip van de dag zaken om over na te denken. Maar filters en een goed statief zijn eigenlijk ook onmisbaar. Daarmee ben je bovendien goed uitgerust om onder vrijwel alle omstandigheden interessante landschapsfoto's te maken.

  Lees verder >>
 • 17 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Portretfotografie'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Portretfotografie'!

  28 september 2020, 09:19

  De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Portret' is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste portretfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Kamera Express viert de herfst in oktober

  Partner: Kamera Express viert de herfst in oktober

  25 september 2020, 11:46

  Deze maand zet Kamera Express een geliefd seizoen in het zonnetje: de herfst! Je vindt onder andere handige tips voor het fotograferen tijdens de herfst. Ook hebben ze een overzicht vol fotogenieke locaties samengesteld. Mocht je even niet weten waar je heen moet voor de mooiste herfstfoto's, dan kan je dit overzicht raadplegen!

  Lees verder >>
 • 0 Uitgelegd: Nikon Z-vatting

  Partner: Uitgelegd: Nikon Z-vatting

  14 september 2020, 16:26

  Bij het kiezen van een camera is het belangrijk om op een aantal verschillende zaken te letten. Een onderdeel dat niet direct de meeste aandacht krijgt, maar wel het verschil kan maken, is de vatting of mount van de camera. In deze video leer je meer over de Nikon Z-vatting en waarin die zich onderscheidt.

  Lees verder >>
 • 1 Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  Partner: Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  7 september 2020, 08:17

  Wat is voor jou de ultieme foto? Welke foto droom jij al jaren van om te maken? Is dat een landschapsfoto op een bijzondere plek of een portret onder leiding van een beroemde fotograaf? Wie weet wordt deze droom binnenkort wel werkelijkheid. Na het grote succes van vorig jaar, geeft Zoom.nl in samenwerking met Panasonic ook dit jaar weer een aantal Zoomers de unieke kans om hun ultieme foto te maken. Hoe we dit gaan doen? Lees meer!

  Lees verder >>
 • 0 De magie van een goede hyperlapse

  Partner: De magie van een goede hyperlapse

  31 augustus 2020, 16:36

  Magisch. Zo noemt fotograaf Frank Emous de hyperlapse, een nieuwe foto/videotechniek waar hij in is gespecialiseerd. "Een goede hyperlapse doet iets met je geest, maar geeft tegelijkertijd een prachtig sfeerbeeld."

  Lees verder >>
 • 0 Kamera Express gaat analoog in september

  Partner: Kamera Express gaat analoog in september

  27 augustus 2020, 12:01

  Deze maand brengt Kamera Express een ode aan de analoge fotografie. Bij deze vorm van fotografie werk je met een analoge camera die een lichtgevoelige film bevat. Dit Maandthema bevat interviews, met Sacha de Boer en Jawad Maakor, tips en informatie over analoge camera's, rolletjes, polaroids en ontwikkelen.

  Lees verder >>