Upload jouw foto's
 • 2 De Tamron 18-400 mm op reis door China

  Partner: De Tamron 18-400 mm op reis door China

  14 oktober 2019, 09:35

  Karin de Bruin ruilde de stranden vlakbij Hellevoetsluis in voor een reis naar China! Volgens haar een reis die al heel lang op haar lijstje stond. Ze kreeg in China de kans om daar de Tamron 18-400 mm te testen, welke zij bestempelt als 'een blijvertje op reis'. Benieuwd naar haar ervaringen? Je leest het hier!

  Lees verder >>
 • 0 Starten met schoolfotografie

  Partner: Starten met schoolfotografie

  10 oktober 2019, 09:40

  Schoolfotografie is iets dat je niet even zomaar snel tussendoor kunt doen. Deze vorm van fotografie vraagt om een gedegen voorbereiding. Zo krijg je op een dag honderden kinderen voor je lens. Al deze foto's moet je verwerken en je moet ervoor zorgen dat je ze met inachtneming van de huidige privacyregels aanbiedt. Daarnaast moeten de bestellingen worden afgedrukt en komt er een stukje klantenservice bij. Gelukkig zijn er oplossingen die je veel werk uit handen kunnen nemen.

  Lees verder >>
 • 1 Op stedentrip met Case Logic! - Case Logic Era Small Camera backpack

  Partner: Op stedentrip met Case Logic! - Case Logic Era Small Camera backpack

  7 oktober 2019, 09:19

  Fotograaf Cor van Dorst is op citytrip geweest naar de wereldstad Singapore, waar hij onder andere de Formule 1 Grand Prix bijwoonde. Hij testte tijdens deze trip de Case Logic Era Small Camera Backpack voor ons. Benieuwd naar zijn ervaringen en reis? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Duik in de wondere onderwaterwereld

  Partner: Duik in de wondere onderwaterwereld

  4 oktober 2019, 13:58

  De onderwaterwereld is een magische, kleurrijke wereld die uiterst fotogeniek is. Zoomers Maurice, Louise, Tim en Robert kregen de unieke kans om de kunst van onderwaterfotografie te leren van fotograaf Robert Smits. Daarbij mochten zij bovendien hoogwaardige SIGMA-objectieven uitproberen. Uitgerust met een indrukwekkend onderwaterhuis doken zij tussen de tropische vissen in België.

  Dit is een samenwerking met SIGMA. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Geef je nu op en vind jouw ideale objectief!

  Partner: Geef je nu op en vind jouw ideale objectief!

  1 oktober 2019, 11:32

  Voel jij je helemaal thuis is het fotograferen van architectuur, portretten, sport of op straat? En ben je in het bezit van een Nikon camera? Geef je dan nu op voor de Tamron testdag op 29 oktober 2019!

  Lees verder >>
 • 1 Storytelling met Ahmet Polat

  Partner: Storytelling met Ahmet Polat

  1 oktober 2019, 10:35

  Het vastleggen van een verhaal in je foto's is een bijzondere fotografievorm. Zoomers Alieke, Maaike, Arend, Charlotte en Mijke mochten mee naar een skatebaan en een zaag- en oliemolen, waar zij door professioneel fotograaf Ahmet Polat werden begeleid. Daarbij mochten zij de Canon EOS R en RP systeemcamera's met bijbehorende RF-objectieven uitproberen.

  Dit is een samenwerking met Canon. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 3 Op stedentrip met Case Logic! - Thule Aspect DSLR Camera Backpack

  Partner: Op stedentrip met Case Logic! - Thule Aspect DSLR Camera Backpack

  30 september 2019, 09:18

  Fotograaf Jan van Duyn is op citytrip geweest naar de bruisende stad New York. Hij testte tijdens deze trip de Thule Aspect Camera Backpack DSLR voor ons. Benieuwd naar zijn ervaringen en reis? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 2 Een Intel Core-processor voor elke situatie

  Partner: Een Intel Core-processor voor elke situatie

  23 september 2019, 15:55

  Wat we van een laptop verwachten op het gebied van prestaties is de afgelopen jaren sterk veranderd. We gebruiken onze laptops veel voor dagelijkse taken, die lang niet meer zoveel van de hardware vergen als vroeger. Tegelijkertijd zijn processoren steeds sneller, krachtiger en efficiënter geworden, waardoor ook de allerzwaarste taken geen probleem meer hoeven te zijn. Maar wat voor laptop past nu het beste bij jou?

  Lees verder >>
 • 1 Gebruikersreview: LUMIX S1 voor portretfotografie

  Partner: Gebruikersreview: LUMIX S1 voor portretfotografie

  18 september 2019, 12:02

  Portretfotograaf Cindy Stegeman ging de ultieme uitdaging aan voor One Shot: ze mocht de cover maken voor Zoom.nl! Uitgerust met de fullframe LUMIX S1 camera ging ze aan de slag in de studio. Hoe beviel de camera en welke functies heeft ze goed kunnen gebruiken? Lees het in deze LUMIX S1 gebruikersreview.

  Lees verder >>
 • 0 Test jij deze Case Logic cameratas tijdens jouw stedentrip?

  Partner: Test jij deze Case Logic cameratas tijdens jouw stedentrip?

  18 september 2019, 11:02

  Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de Case Logic Era DSLR/mirrorless cameratas te testen tijdens je reis. Wie weet is dit wel jouw geschikte reispartner!

  Lees verder >>