Upload jouw foto's
 • 1 Unieke fotografietassentest op de Veluwe: geef je op!

  Partner: Unieke fotografietassentest op de Veluwe: geef je op!

  27 mei 2019, 13:14

  Ben jij een sportieve fotograaf? Houd je van de natuur en ben je benieuwd naar de verschillende tassen van Mindshift en accessoires van Peak Design? Dan is deze fotografie testdag echt iets voor jou. Meld je nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad!

  Lees verder >>
 • 1 Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  Partner: Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  21 mei 2019, 09:01

  Welke foto zou jij het allerliefst maken? Een perfect portret onder begeleiding van een beroemd fotograaf? Een zonsondergang op een mooi exotisch strand? In samenwerking met Panasonic krijg jij als Zoomer de unieke kans om je droombeeld te maken. Je gaat één dag op pad met de Panasonic LUMIX S1 full-frame systeemcamera om jouw droomfoto te schieten.

  Lees verder >>
 • 2 De Nokia 9 PureView getest op locatie

  De Nokia 9 PureView getest op locatie

  15 mei 2019, 13:00

  Vijf Zoomers kregen onlangs de kans om in Studio34X de Nokia 9 PureView te testen en prachtige foto's te maken van een oldtimer Porsche en model Stacey de Klerk. Ben je benieuwd naar de resultaten? De prachtige foto's en hun bevindingen zie en lees je in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 3 Met Case Logic op stedentrip! - Review Case Logic Era Medium Backpack

  Partner: Met Case Logic op stedentrip! - Review Case Logic Era Medium Backpack

  14 mei 2019, 08:19

  Klazina Hofstee ging samen met haar dochter op stedentrip naar Italië en testte daar de Case Logic Era Medium Backpack. Lees hier haar review hoe de tas is bevallen tijdens de reis!

  Lees verder >>
 • 3 Winnaar Fotowedstrijd Dieren bekend!

  Partner: Winnaar Fotowedstrijd Dieren bekend!

  13 mei 2019, 11:06

  Zoom.nl gaat dit jaar samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'dieren'. Uit meer dan 1800 inzendingen is de winnaar gekozen. Benieuwd welke foto het is geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor de Mindshift & Peak Design Experience Day

  Partner: Geef je op voor de Mindshift & Peak Design Experience Day

  9 mei 2019, 14:26

  Ben jij een actieve outdoorfotograaf? Houd je van de natuur en ben je benieuwd naar de verschillende tassen en rugzakken van Mindshift en draagoplossingen van Peak Design? Dan is deze testdag echt iets voor jou. Meld je nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad op 25 juni!

  Lees verder >>
 • 0 De Tamron 18-400mm op reis door Peru

  Partner: De Tamron 18-400mm op reis door Peru

  30 april 2019, 10:30

  Wanneer Renate de oproep ziet staan om de Tamron 18-400 F3.5-6.3 Di II VC HLD te testen op reis is ze gelijk enthousiast. Ze neemt het objectief mee naar Peru. In deze review lees je haar bevindingen en laten we je een paar van haar mooiste foto's zien.

  Lees verder >>
 • 0 Leer alles over sportfotografie

  Partner: Leer alles over sportfotografie

  25 april 2019, 15:22

  Wil jij nog mooiere sportfoto's leren maken? Bijvoorbeeld tijdens de Formule 1 met Max Verstappen op het circuit van Zandvoort in 2020? Download nu gratis de minigids Sportfotografie. Deze staat boordevol tips en inspirerende artikelen over sport en het maken van de gouden sportfoto. Vraag de minigids vandaag nog aan en ontvang 'm direct in je inbox!

  Lees verder >>
 • 0 Autosportfotografie workshop op Circuit Zandvoort

  Partner: Autosportfotografie workshop op Circuit Zandvoort

  16 april 2019, 15:18

  Vijf Zoomers volgden een spectaculaire workshop autosportfotografie op Circuit Zandvoort. Onder leiding van professioneel actiesportfotograaf Jarno Schurgers mochten zij op plekken langs de baan komen waar normaal alleen professionele fotografen mogen fotograferen. Hiervoor stelde Nikon een aantal indrukwekkende objectieven ter beschikking. Ga ook zelf aan de slag met de tips van Jarno over hoe je het beste met je camera kunt meetrekken en de mooiste sportfoto's maakt.

  Lees verder >>
 • 0 Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  Partner: Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  10 april 2019, 12:00

  In de lente is er niets mooier dan fotograferen in de buitenlucht, met natuurlijk licht! Vind jij dat ook? Meld je dan aan voor de Canon Try & Learn op 22 mei. Met fotografe Willie Kers trek je bij Apeldoorn de natuur in, om de nieuwe Canon EOS RP systeemcamera te testen.

  Lees verder >>