Upload jouw foto's
 • 0 Test de Fujifilm X-T3 op locatie

  Partner: Test de Fujifilm X-T3 op locatie

  20 december 2018, 15:00

  Zou jij graag meer willen weten over de Fujifilm X-T3? En ben je beschikbaar op 22 januari? In samenwerking met Fujifilm bieden wij je de unieke kans om deze testdag gratis bij te wonen en prachtige foto's te maken van een danseres op een industriële locatie. Dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor een gratis workshop landschapsfotografie!

  Partner: Geef je op voor een gratis workshop landschapsfotografie!

  19 december 2018, 13:19

  Wil je de Panasonic Lumix DC-G9 testen tijdens een workshop landschapsfotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar mooie locatie in Nederland.

  Lees verder >>
 • 5 Workshop wildlifefotografie met de Panasonic DC-G9

  Partner: Workshop wildlifefotografie met de Panasonic DC-G9

  18 december 2018, 10:47

  Op 4 oktober jongstleden kregen zes lezers van Zoom.nl de unieke kans om de nieuwe Panasonic Lumix DC-G9 te mogen testen. Geheel in stijl vond dit plaats op Landgoed Hoenderdaell te Anna Paulowna. Op dierendag hebben de Zoomers zich volledig kunnen uitleven tijdens een workshop wildlifefotografie onder begeleiding van mede-Zoomer en wildlifefotografe Gladys Klip.

  Lees verder >>
 • 0 Portretfotografie binnen en buiten de studio

  Partner: Portretfotografie binnen en buiten de studio

  18 december 2018, 10:02

  Deze herfst kwamen zes enthousiaste Zoomers samen in de Sparkel Studios in Amsterdam voor een workshop studiofotografie. Onder leiding van fotograaf Richard Terborg gingen zij aan de slag met een aantal indrukwekkende SIGMA-objectieven.

  Lees verder >>
 • 0 Verslag workshop portretfotografie

  Partner: Verslag workshop portretfotografie

  16 december 2018, 15:03

  28 september stond in alle vroegte een bus klaar voor de lezers van Zoom.nl met als bestemming de Photokina in Keulen. Met de slaap nog in de ogen begonnen de Zoomers aan de lange rit richting Duitsland. Ze brachten de dag door op de Olympus Playground op de Photokina, waar zij onder andere een workshop portretfotografie volgden van Olympus Visionary Robert Roozenbeek en de Olympus OM-D E-M10 Mark III aan de tand mochten voelen.

  Lees verder >>
 • 0 Top 4 fotolocaties in Noorwegen

  Partner: Top 4 fotolocaties in Noorwegen

  14 december 2018, 08:52

  Koning Winter staat voor de deur, maar een vakantieland als Noorwegen is beslist niet alleen maar mooi in de sneeuw. De parel van Scandinavië is minstens zo fotogeniek nadat de kou verdreven is. Heb je voornemens om een fotovakantie te boeken in het voorjaar of in de zomer, maar weet je nog niet waarheen? Wij geven je vier toplocaties die je verleiden om het prachtige fjordengebied van Noorwegen te ontdekken!

  Lees verder >>
 • 0 Onmisbaar in de tas van iedere fotograaf: LaCie DJI Copilot

  Partner: Onmisbaar in de tas van iedere fotograaf: LaCie DJI Copilot

  11 december 2018, 09:33

  Fotoverlies is de nachtmerrie van iedere (hobby)fotograaf. Minimaliseer de kans op zo'n digitale ramp! De gloednieuwe LaCie DJI Copilot helpt je hierbij. Met dit apparaat kopieer je zonder computer alle kiekjes naar een externe schijf van maar liefst 2 TB.

  Lees verder >>
 • 0 Feestelijke gerechten fotograferen met de Zenfone 5

  Partner: Feestelijke gerechten fotograferen met de Zenfone 5

  10 december 2018, 17:38

  Samen met ASUS organiseerden we een bootcamp foodfotografie bij restaurant Olivijn in Haarlem. Met 8 enthousiaste deelnemers gingen we de hele middag aan de slag met de ZenFone 5 onder leiding van foodfotograaf Saskia de Wal en meesterkok Menno Post. Hoe hebben de deelnemers de camera van de ZenFone 5 ervaren? De deelnemers delen hier hun ervaringen.

  Lees verder >>
 • 5 Geef je op voor een gratis workshop straatfotografie met Olympus!

  Partner: Geef je op voor een gratis workshop straatfotografie met Olympus!

  6 december 2018, 15:22

  We gaan samen met Olympus op pad naar verschillende locaties in Nederland en Duitsland om daar, tijdens een workshop, kennis te maken met de Olympus OM-D E-M10 Mark III. Iedere workshop heeft een thema en nu staat de Olympus Touch & Try in het thema van straatfotografie.

  Lees verder >>
 • 0 Thule Covert DSLR Backpack op reis naar Ibiza

  Partner: Thule Covert DSLR Backpack op reis naar Ibiza

  30 november 2018, 11:36

  Na een drukke zomer gaat Jeff erop uit naar Ibiza en neemt de Thule Cover DSLR Backpack onder de loep. Is deze tas geschikt voor al zijn apparatuur inclusief drone?

  Lees verder >>