Upload jouw foto's
 • 0 Zo is de nieuwste cover van Zoom.nl gemaakt! - Panasonic One Shot

  Partner: Zo is de nieuwste cover van Zoom.nl gemaakt! - Panasonic One Shot

  12 september 2019, 10:16

  De tweede editie van One Shot was volledig gewijd aan planning, styling en een verleidelijk beeld. We gaven fantasy-portretfotografe Cindy Stegeman (Original Cin Photography) namelijk de kans om de cover van dit magazine te schieten. Zoals de naam al aangeeft, draait het bij One Shot om één foto. Ditmaal was de juiste blik, van zowel fotograaf als model, belangrijker dan ooit!

  Lees verder >>
 • 0 Zo sla jij je kostbare foto's veilig en overzichtelijk op

  Partner: Zo sla jij je kostbare foto's veilig en overzichtelijk op

  9 september 2019, 16:02

  Je fotografeert heel wat af met jouw digitale camera. En nu ook smartphones alsmaar betere foto's maken, groeit jouw fotoarchief nog eens extra hard. Een slimdoordachte indeling helpt om jouw mooiste en beste opnamen zo te ordenen dat je ze altijd snel weer terugvindt. Hoe pak je dit aan?

  Lees verder >>
 • 1 William Rutten: 'Mijn fotoarchief is mijn pensioen'

  Partner: William Rutten: 'Mijn fotoarchief is mijn pensioen'

  2 september 2019, 09:10

  Justin Timberlake, de Spice Girls, Beyoncé ... een willekeurige greep uit de absolute wereldsterren die fotograaf William Rutten (49) portretteerde in zijn studio. Hij noemt zichzelf chaotisch en lui, maar zijn portretfoto's worden ondertussen wél wereldwijd verkocht. En er is één ding dat nooit aan zijn aandacht ontsnapt: back-up: 'Met goede opslag slaap je toch beter.'

  Lees verder >>
 • 0 Leer meer over Macrofotografie - Download de gratis minigids!

  Partner: Leer meer over Macrofotografie - Download de gratis minigids!

  29 augustus 2019, 13:24

  Heb jij een fascinatie voor de wereld van macro en wil je jezelf graag verder ontwikkelen als macrofotograaf? Download dan nu deze gratis minigids! De gids staat boordevol tips en leerzame artikelen over macrofotografie, zodat je nóg meer te weten komt over dit interessante onderwerp.

  Lees verder >>
 • 1 Verhalen liggen op straat - ga je mee op zoek?

  Partner: Verhalen liggen op straat - ga je mee op zoek?

  28 augustus 2019, 14:41

  Achter ieder voorwerp dat achteloos wordt weggegooid of achtergelaten op straat, schuilt een verhaal. Op 2 oktober mogen vijf fotografen met Jolien Kramer mee op pad om deze verhalen te vinden en op interessante wijze vast te leggen. Daarbij mogen zij gebruikmaken van hoogwaardige SIGMA-lenzen. Wil je daarbij zijn? Meld je dan snel aan!

  Lees verder >>
 • 5 De Tamron 18-400 mm op reis door Canada

  Partner: De Tamron 18-400 mm op reis door Canada

  27 augustus 2019, 08:02

  Op 23 juli vertrok Arnout voor enkele weken naar Canada om een rondreis te gaan maken door dit prachtige land. Tijdens zijn reis testte hij de Tamron 18-400 mm, die hij omschrijft als: 'een alleskunner'. In deze review lees je zijn ervaringen en bevindingen over de lens en laten we een paar van zijn mooiste foto's zien die gemaakt zijn met de Tamron 18-400 mm.

  Lees verder >>
 • 10 Samen met Zoom.nl en Richard Verroen de Biesbosch verkennen? Geef je dan nu op!

  Partner: Samen met Zoom.nl en Richard Verroen de Biesbosch verkennen? Geef je dan nu op!

  26 augustus 2019, 08:31

  Ben jij een enthousiaste landschaps- en natuurfotograaf? En ben je op zoek naar dé geschikte cameratas? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op 13 september organiseert Zoom.nl de Case Logic Experience Day. Meld je snel aan en wie weet nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze actieve dag!

  Lees verder >>
 • 1 Op stedentrip met Case Logic! - Review Case Logic Era Backpack Large

  Partner: Op stedentrip met Case Logic! - Review Case Logic Era Backpack Large

  19 augustus 2019, 08:03

  Fotograaf Eline van den Dool is deze zomer op reis geweest naar Madeira en testte daar de Case Logic Era Backpack Large tijdens haar reis. Je leest hier haar ervaringen en hoe de tas is bevallen tijdens de reis.

  Lees verder >>
 • 4 Verken de kracht van natuurlijk licht: volg een workshop portretfotografie!

  Partner: Verken de kracht van natuurlijk licht: volg een workshop portretfotografie!

  16 augustus 2019, 13:43

  Natuurlijk licht heeft vele kanten. Van harde schaduwen tot zacht, bijna sensueel licht: alles is mogelijk. Op 20 september geeft fotograaf Thirsa Nijwening een workshop om alle aspecten van het werken met natuurlijk licht te delen door middel van portretfotografie. Geïnspireerd raken met een prachtige locatie als decor? Geef je snel op!

  Lees verder >>
 • 4 Volg een workshop storytelling van Ahmet Polat!

  Partner: Volg een workshop storytelling van Ahmet Polat!

  14 augustus 2019, 14:50

  Voormalig Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat zal op 5 september een workshop storytelling geven. Vijf fotografen krijgen de unieke kans om van hem te leren. Daarbij mogen de deelnemers gebruikmaken van Canon EOS R apparatuur. Meld je nu aan en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!

  Lees verder >>