Upload jouw foto's
 • 0 Augustus 2019 - Beste tijd om sterrensporen op je canvas vast te leggen

  Partner: Augustus 2019 - Beste tijd om sterrensporen op je canvas vast te leggen

  13 augustus 2019, 08:06

  Of je het nu leuk vindt of niet, de zomer gaat geleidelijk naar de volgende, beslissende fase. Maar is het al de herfst kommer en kwel? Niet echt. Met nachten die langer duren, worden we misschien van wat daglicht beroofd, maar we hebben om ons heen absoluut geen tekort aan fotowaardig materiaal. Vier de laatste zomermaanden en de aanstaande Wereldfotografie Dag (19 augustus), de experts op het gebied van fotodruk van BesteCanvas.nl zijn hier om ons te helpen het beste uit de maand te halen!

  Lees verder >>
 • 0 Zoomers op zoek naar het ideale Tamron-objectief voor hun Canon camera

  Partner: Zoomers op zoek naar het ideale Tamron-objectief voor hun Canon camera

  12 augustus 2019, 10:00

  In samenwerking met Tamron organiseerden we onlangs een unieke testdag. Op een prachtige locatie kregen 8 zoomers de kans om zoveel mogelijk verschillende objectieven met Canon vatting uit te proberen en er zo achter te komen welke lens het beste bij hen past. In dit artikel lees je hun ervaringen en delen zij hun foto's.

  Lees verder >>
 • 0 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'portret'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'portret'!

  12 augustus 2019, 08:02

  Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'Portret'. Uit meer dan 1200 inzendingen is het ons gelukt om de winnaar te kiezen. Ben je benieuwd wie dat is geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 3 Op stedentrip met Case Logic! - Review Thule Enroute Camera backpack 25L

  Partner: Op stedentrip met Case Logic! - Review Thule Enroute Camera backpack 25L

  8 augustus 2019, 08:03

  Hobby fotograaf Marjolein Hermans reisde af naar het zonnige Andalusië om deel te nemen aan de 'Outdoor Photo Experience' en testte daar de Thule Enroute Camera backpack 25L. Lees hier haar review hoe de tas is bevallen tijdens de reis!

  Lees verder >>
 • 0 De natuur in met de Nikon Z

  Partner: De natuur in met de Nikon Z

  6 augustus 2019, 15:05

  Voor landschapsfotografie is het licht erg belangrijk. Daarom was deze workshop op een avond gepland, om van het zachte avondlicht gebruik te kunnen maken. Landschapsfotograaf Matthijs Bettman nam Zoomers Peter, Niels, Marco, Rogier en Sander mee de Gooise heide op, waar zij bovendien Nikon Z systeemcamera's mochten uitproberen.

  Lees verder >>
 • 0 Zo maak je sfeervolle en levendige portretfoto's met je smartphone

  Partner: Zo maak je sfeervolle en levendige portretfoto's met je smartphone

  6 augustus 2019, 10:02

  Portretfoto's maken kan overal en dat maakt portretfotografie zo bijzonder en leuk. Je hebt er alleen een smartphone voor nodig, iemand die model staat en een geschikte plek waar je samen aan de slag gaat. Welke mogelijkheden zijn er en hoe ga je te werk om mooie spontane portretfoto's te maken?

  Lees verder >>
 • 0 Finalisten van de SIGMA Talent Quest zijn bekend!

  Partner: Finalisten van de SIGMA Talent Quest zijn bekend!

  5 augustus 2019, 15:02

  Samen met SIGMA is Zoom.nl op zoek gegaan naar nieuw fotografietalent. Uit een groot aantal aanmeldingen zijn 10 kandidaten gekozen. Zij kregen de kans om te pitchen voor de jury, waarbij ze lieten zien wie ze zijn en wat ze doen. Daaruit zijn drie getalenteerde finalisten gekozen die verder de strijd met elkaar aan zullen gaan.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic LUMIX S1 - Gebruikersreview | Urban Portret

  Partner: Panasonic LUMIX S1 - Gebruikersreview | Urban Portret

  4 augustus 2019, 12:58

  Stel je voor: je staat 's ochtends vroeg op Schiphol en je krijgt te horen dat je die dag naar Londen mag met de fullframe Panasonic LUMIX S1 camera om de ultieme urban portretfoto te maken. Dat overkwam fotograaf Bram van Dal. Hoe was zijn ervaring met de LUMIX S1? Welke functies van de camera hebben hem geholpen bij het maken van zijn 'One Shot'? Lees het in deze bijzondere gebruikersreview.

  Lees verder >>
 • 2 Video: Ultieme Urban Portretfoto in Londen | Panasonic One Shot #1

  Partner: Video: Ultieme Urban Portretfoto in Londen | Panasonic One Shot #1

  1 augustus 2019, 09:04

  S 'ochtends wist fotograaf Bram van Dal nog van niks, maar hij mocht die dag het ultieme Urban Portret maken in Londen! Bekijk hoe dat ging in deze eerste aflevering van Panasonic One Shot en doe zelf ook mee!

  Lees verder >>
 • 0 Schiet de mooiste reisfoto's met je smartphone

  Partner: Schiet de mooiste reisfoto's met je smartphone

  30 juli 2019, 11:00

  Een smartphone is ideaal voor reisfotografie. De kwaliteit van de camera is tegenwoordig erg goed en dankzij de veelzijdigheid en compactheid kan je op elk moment en elke plek bijzondere foto's maken. Zonder dat je continu met zware fotoapparatuur rondzeult. Want je gaat ook op reis om te genieten en te ontspannen.

  Lees verder >>