Upload jouw foto's
 • 0 Fotoworkshop zwangerschap - bekijk nu de video!

  Partner: Fotoworkshop zwangerschap - bekijk nu de video!

  30 januari 2019, 10:05

  Vijf Zoomers volgden onlangs een lifestyle fotoworkshop zwangerschap van Nikki Brandenburg. Zij waren uitgenodigd bij een liefdevol gezin dat in verwachting was van hun derde kindje. Terwijl de fotografen de zwangere dame met haar gezin portretteerden, testten zij verschillende Nikon-objectieven uit. Zij delen hier hun ervaringen.

  Lees verder >>
 • 0 Workshop huisdierenfotografie - meld je gratis aan!

  Partner: Workshop huisdierenfotografie - meld je gratis aan!

  28 januari 2019, 17:25

  Ben jij een echte dierenliefhebber? Lijkt het je leuk om op vrijdag 1 maart een bootcamp huisdierenfotografie met de Zenfone 5 te volgen? Meld je nu gratis aan!

  Lees verder >>
 • 0 Waarom je als fotograaf (super)kritisch moet kijken naar een monitor

  Partner: Waarom je als fotograaf (super)kritisch moet kijken naar een monitor

  14 januari 2019, 15:27

  Als je goed wilt fotograferen, moet je eerst leren om goed te kijken. Wanneer je dit onder de knie krijgt en je je camera goed weet te bedienen, gebeurt er iets bijzonders. Toch stopt dit kijken niet wanneer je de camera opzij legt. Een goede monitor is onmisbaar! Dit zijn de 5 redenen:

  Lees verder >>
 • 0 Wil je alles leren over landschapsfotografie? Schrijf je in voor een gratis lezing!

  Partner: Wil je alles leren over landschapsfotografie? Schrijf je in voor een gratis lezing!

  8 januari 2019, 12:49

  Heb jij altijd al willen weten hoe je de mooiste en meest indrukwekkende landschapsfoto's maakt? Meld je dan snel aan voor de gratis lezing landschapsfotografie door Albert Dros op 26 januari in Kampen. Deze lezing wordt georganiseerd door CameraNU.nl.

  Lees verder >>
 • 0 Test de Fujifilm X-T3 op locatie

  Partner: Test de Fujifilm X-T3 op locatie

  20 december 2018, 15:00

  Zou jij graag meer willen weten over de Fujifilm X-T3? En ben je beschikbaar op 22 januari? In samenwerking met Fujifilm bieden wij je de unieke kans om deze testdag gratis bij te wonen en prachtige foto's te maken van een danseres op een industriële locatie. Dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor een gratis workshop landschapsfotografie!

  Partner: Geef je op voor een gratis workshop landschapsfotografie!

  19 december 2018, 13:19

  Wil je de Panasonic Lumix DC-G9 testen tijdens een workshop landschapsfotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar mooie locatie in Nederland.

  Lees verder >>
 • 5 Workshop wildlifefotografie met de Panasonic DC-G9

  Partner: Workshop wildlifefotografie met de Panasonic DC-G9

  18 december 2018, 10:47

  Op 4 oktober jongstleden kregen zes lezers van Zoom.nl de unieke kans om de nieuwe Panasonic Lumix DC-G9 te mogen testen. Geheel in stijl vond dit plaats op Landgoed Hoenderdaell te Anna Paulowna. Op dierendag hebben de Zoomers zich volledig kunnen uitleven tijdens een workshop wildlifefotografie onder begeleiding van mede-Zoomer en wildlifefotografe Gladys Klip.

  Lees verder >>
 • 0 Portretfotografie binnen en buiten de studio

  Partner: Portretfotografie binnen en buiten de studio

  18 december 2018, 10:02

  Deze herfst kwamen zes enthousiaste Zoomers samen in de Sparkel Studios in Amsterdam voor een workshop studiofotografie. Onder leiding van fotograaf Richard Terborg gingen zij aan de slag met een aantal indrukwekkende SIGMA-objectieven.

  Lees verder >>
 • 0 Verslag workshop portretfotografie

  Partner: Verslag workshop portretfotografie

  16 december 2018, 15:03

  28 september stond in alle vroegte een bus klaar voor de lezers van Zoom.nl met als bestemming de Photokina in Keulen. Met de slaap nog in de ogen begonnen de Zoomers aan de lange rit richting Duitsland. Ze brachten de dag door op de Olympus Playground op de Photokina, waar zij onder andere een workshop portretfotografie volgden van Olympus Visionary Robert Roozenbeek en de Olympus OM-D E-M10 Mark III aan de tand mochten voelen.

  Lees verder >>
 • 0 Top 4 fotolocaties in Noorwegen

  Partner: Top 4 fotolocaties in Noorwegen

  14 december 2018, 08:52

  Koning Winter staat voor de deur, maar een vakantieland als Noorwegen is beslist niet alleen maar mooi in de sneeuw. De parel van Scandinavië is minstens zo fotogeniek nadat de kou verdreven is. Heb je voornemens om een fotovakantie te boeken in het voorjaar of in de zomer, maar weet je nog niet waarheen? Wij geven je vier toplocaties die je verleiden om het prachtige fjordengebied van Noorwegen te ontdekken!

  Lees verder >>