Upload jouw foto's
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Michaël Plato

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Michaël Plato

  23 januari 2020, 09:43

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe Michaël Plato het museum en het karakter van Amsterdam vastlegde en wat hij van de Tamron-objectieven vindt? Lees hier zijn ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Erik Keulers

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Erik Keulers

  23 januari 2020, 00:00

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe Erik Keulers het museum en het karakter van Amsterdam vastlegde en wat hij van de Tamron-objectieven vindt? Lees hier zijn ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 5 De Tamron 18-400mm op reis door Thailand

  Partner: De Tamron 18-400mm op reis door Thailand

  18 december 2019, 16:13

  Onlangs vertrok Miranda Brouwer naar één van haar favoriete bestemmingen op de wereld, namelijk Thailand. Tijdens deze reis kreeg zij de kans om de Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD te testen, zodat zij niet al haar lenzen mee hoeft te nemen dit keer. Benieuwd hoe deze lens haar is bevallen? Je leest het hier!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 1 Meld je nu aan voor de Tamron testdag!

  Partner: Meld je nu aan voor de Tamron testdag!

  17 december 2019, 13:49

  Ben jij op zoek naar een nieuw objectief voor jouw Sony systeemcamera? Maar ben je nog niet uit over jouw keuze? Test dan met ons mee op 23 januari 2020! Tamron organiseert in samenwerking met Zoom.nl een bijzondere testdag. In een fotogenieke omgeving krijg je de kans om zoveel mogelijk verschillende Tamron Full-Frame Sony E mount objectieven uit te proberen, om er zo achter te komen welke lens het beste bij jou past. Meld je nu aan!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Gebruikersreview Panasonic Lumix S1 door reisfotograaf Bram Busink

  Partner: Gebruikersreview Panasonic Lumix S1 door reisfotograaf Bram Busink

  17 december 2019, 11:59

  Het is misschien wel de droom van iedere reisfotograaf: al die exotische geuren en kleuren, chaos en sfeer van een vreemde cultuur vastleggen in één beeld. One shot, waarin het karakter van de plek op een unieke wijze is vastgelegd. En laat dat nou precies de opdracht zijn van de vierde One Shot. We namen de nietsvermoedende Zoomer Bram Busink mee naar het hart van Marrakesh en terug, voor die ene foto. Hij testte tijdens deze shoot de Panasonic Lumix S1. Lees hier zijn ervaringen. Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 1 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'landschapsfotografie'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'landschapsfotografie'!

  16 december 2019, 10:04

  Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'landschap'. Uit meer dan 1500 inzendingen is het ons gelukt om een winnaar te kiezen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder!

  Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 2 Het karakter van Marrakesh

  Partner: Het karakter van Marrakesh

  11 december 2019, 17:20

  Het is misschien wel de droom van iedere reisfotograaf: al die exotische geuren en kleuren, chaos en sfeer van een vreemde cultuur vastleggen in één beeld, One Shot, waarin het karakter van de plek op een unieke wijze is vastgelegd. En laat dat nou precies de opdracht zijn van de vierde One Shot. We namen de nietsvermoedende Zoomer Bram Busink mee naar het hart van Marrakesh en terug, voor die ene foto. En is het hem gelukt ...?

  Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Terugblik SIGMA Talent Quest en prijsuitreiking

  Partner: Terugblik SIGMA Talent Quest en prijsuitreiking

  10 december 2019, 15:34

  De Zoom-community bevat zoveel talent! In de eerste helft van 2019 deden we een oproep voor de SIGMA Talent Quest, waarop we bijzonder veel én bijzonder veelbelovende aanmeldingen ontvingen. Het hele traject is een feestje van talent geweest, waar we graag met jullie op terugblikken vanuit het sprookjesachtige Slot Zuylen. Nieuwsgierig wie de winnaar is...? Lees verder en bekijk de video!

  Dit is een samenwerking met Sigma. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Wildlife fotograaf Dick van Duijn ging viraal met eekhoornfoto

  Partner: Wildlife fotograaf Dick van Duijn ging viraal met eekhoornfoto

  10 december 2019, 11:02

  Dick van Duijn is gepassioneerd wildlife fotograaf. Hij brengt dieren op een prachtige manier in beeld, zowel in Nederland als ver van huis. Kort geleden werd een van zijn eekhoornfoto's internationaal opgepikt en ging zelfs viraal. We vroegen hem wat dat teweeg heeft gebracht en hoe hij te werk gaat om zijn prachtige foto's van dieren te realiseren.

  Dit is een samenwerking met Nikon. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Alle ins en outs over Outdoorfotografie - Download de gratis minigids!

  Partner: Alle ins en outs over Outdoorfotografie - Download de gratis minigids!

  10 december 2019, 10:11

  Ben jij een fanatieke fotograaf die graag buiten op pad gaat door weer en wind? En wil je graag meer leren over de outdoorkant van fotografie? Download dan nu deze gratis minigids! De gids staat boordevol tips en leerzame artikelen over outdoorfotografie, zodat je nóg meer te weten komt over dit interessante onderwerp.

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>