Upload jouw foto's
 • 3 Stem nu op jouw favoriet voor de WWF-Frans Lanting Photo Award

  Partner: Stem nu op jouw favoriet voor de WWF-Frans Lanting Photo Award

  30 oktober 2018, 15:03

  De WWF-Frans Lanting Photo Award wordt weer gehouden en jij kunt tot 8 november stemmen op je favoriet! Wil jij meebeslissen wie er met de publieksprijs vandoor gaat, stem dan nu!

  Lees verder >>
 • 1 Een echte bruiloft gefotografeerd door Zoomers

  Partner: Een echte bruiloft gefotografeerd door Zoomers

  28 oktober 2018, 14:41

  Op een mooie septemberdag komen vijf getalenteerde Zoomers naar Zoetermeer om de prachtige bruiloft van Mandy en Dennis vast te leggen. Zij worden daarbij gecoacht door Isabelle Hattink, een grote naam in de wereld van de trouwfotografie.

  Lees verder >>
 • 1 Review Nikon objectieven voor trouwfotografie

  Partner: Review Nikon objectieven voor trouwfotografie

  27 oktober 2018, 09:02

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Maike haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Review: trouwfotografie met Nikon objectieven

  Partner: Review: trouwfotografie met Nikon objectieven

  24 oktober 2018, 13:01

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Sannaz haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Carin test de Bryker Backpack DSLR Medium van Case Logic op reis naar Lissabon en de Algarve

  Partner: Carin test de Bryker Backpack DSLR Medium van Case Logic op reis naar Lissabon en de Algarve

  24 oktober 2018, 11:27

  Carin Nuij ging afgelopen maand op pad met de Case Logic Bryker Backpack DSLR Medium naar Lissabon en de Algarve. Ze heeft al een goede rugtas, maar ze was op zoek naar een kleiner en lichter exemplaar. Zijn de cameratas en Carin een match? Je leest het in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 8 Fujifilm X-T3: nog beter dan de X-T2

  Partner: Fujifilm X-T3: nog beter dan de X-T2

  23 oktober 2018, 16:36

  Er is goed nieuws voor fotografen, want de populaire X-T2 heeft een opvolger. De nieuwe X-T3 lijkt in veel opzichten op de voorganger, maar is toch aan alle kanten verbeterd. Enkele speerpunten: een nieuwe sensor, een snellere processor en filmen met 4K / 60p.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Tineke van de Pol

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Tineke van de Pol

  23 oktober 2018, 14:34

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Tineke haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Trouwfotografie met Nikon-objectieven

  Partner: Trouwfotografie met Nikon-objectieven

  23 oktober 2018, 12:33

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Liselore haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Nikon objectieven getest tijdens bruiloft

  Partner: Nikon objectieven getest tijdens bruiloft

  23 oktober 2018, 09:02

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Ilona haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 14 De Tamron 18-400 getest in IJsland

  Partner: De Tamron 18-400 getest in IJsland

  23 oktober 2018, 00:00

  Op een zonnige zaterdagmiddag rijdt Sylvester met een klein gehuurd rood autootje door het fantastische IJslandse landschap. Achterin ligt zijn fototas met daarin het Tamron 18-400mm objectief, klaar om te testen.

  Lees verder >>