Upload jouw foto's
 • 0 Finalisten van de SIGMA Talent Quest zijn bekend!

  Partner: Finalisten van de SIGMA Talent Quest zijn bekend!

  5 augustus 2019, 15:02

  Samen met SIGMA is Zoom.nl op zoek gegaan naar nieuw fotografietalent. Uit een groot aantal aanmeldingen zijn 10 kandidaten gekozen. Zij kregen de kans om te pitchen voor de jury, waarbij ze lieten zien wie ze zijn en wat ze doen. Daaruit zijn drie getalenteerde finalisten gekozen die verder de strijd met elkaar aan zullen gaan.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic LUMIX S1 - Gebruikersreview | Urban Portret

  Partner: Panasonic LUMIX S1 - Gebruikersreview | Urban Portret

  4 augustus 2019, 12:58

  Stel je voor: je staat 's ochtends vroeg op Schiphol en je krijgt te horen dat je die dag naar Londen mag met de fullframe Panasonic LUMIX S1 camera om de ultieme urban portretfoto te maken. Dat overkwam fotograaf Bram van Dal. Hoe was zijn ervaring met de LUMIX S1? Welke functies van de camera hebben hem geholpen bij het maken van zijn 'One Shot'? Lees het in deze bijzondere gebruikersreview.

  Lees verder >>
 • 2 Video: Ultieme Urban Portretfoto in Londen | Panasonic One Shot #1

  Partner: Video: Ultieme Urban Portretfoto in Londen | Panasonic One Shot #1

  1 augustus 2019, 09:04

  S 'ochtends wist fotograaf Bram van Dal nog van niks, maar hij mocht die dag het ultieme Urban Portret maken in Londen! Bekijk hoe dat ging in deze eerste aflevering van Panasonic One Shot en doe zelf ook mee!

  Lees verder >>
 • 0 Schiet de mooiste reisfoto's met je smartphone

  Partner: Schiet de mooiste reisfoto's met je smartphone

  30 juli 2019, 11:00

  Een smartphone is ideaal voor reisfotografie. De kwaliteit van de camera is tegenwoordig erg goed en dankzij de veelzijdigheid en compactheid kan je op elk moment en elke plek bijzondere foto's maken. Zonder dat je continu met zware fotoapparatuur rondzeult. Want je gaat ook op reis om te genieten en te ontspannen.

  Lees verder >>
 • 0 Tips voor foodfotografie - gratis minigids!

  Partner: Tips voor foodfotografie - gratis minigids!

  29 juli 2019, 09:23

  Wil jij foto's maken om van te watertanden? Hou jij van eten en van mooi opgemaakte gerechten fotograferen? Download dan gratis de minigids Foodfotografie. Deze staat boordevol tips en inspirerende artikelen over foodfotografie en styling zodat je nóg smakelijkere foto's van je eten kunt maken. Vraag de minigids vandaag nog aan en ontvang 'm direct in je inbox!

  Lees verder >>
 • 0 Zo vervaag je met jouw smartphone de achtergrond in een foto

  Partner: Zo vervaag je met jouw smartphone de achtergrond in een foto

  23 juli 2019, 10:36

  Om een foto te maken waarop de omgeving in een mooie zachte waas verandert, had je enkele jaren geleden nog zoiets als een spiegelreflexcamera nodig. Nu doe je dat gewoon met je smartphone en hoef jij je niet langer in ingewikkelde fototechnieken te verdiepen. Hoe ga je te werk?

  Lees verder >>
 • 0 MindShift en Peak Design User Experience Day

  Partner: MindShift en Peak Design User Experience Day

  22 juli 2019, 13:20

  Iedere fotograaf heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om een cameratas. Tijdens een User Experience Day gingen we onlangs met 8 Zoomers op pad om verschillende tassen van MindShift te testen. Lees hier hun bevindingen en bekijk de video!

  Lees verder >>
 • 0 Kijk mee met outdoorfotograaf Rein Rijke

  Partner: Kijk mee met outdoorfotograaf Rein Rijke

  16 juli 2019, 15:06

  Kijk mee met een spetterende shoot van outdoorfotograaf Rein Rijke. Terwijl hij kitesurfer van wereldklasse Roderick Pijls fotografeert, vertelt hij hoe hij te werk gaat en geeft handige tips. Bekijk nu de video en lees hoe hij zover gekomen is.

  Lees verder >>
 • 0 Unieke workshop onderwaterfotografie met SIGMA

  Partner: Unieke workshop onderwaterfotografie met SIGMA

  15 juli 2019, 15:24

  Wil jij een unieke workshop onderwaterfotografie volgen van expert Robert Smits? Vier Zoomers krijgen de kans om met ons tussen de tropische vissen te duiken bij indoor duikcentrum TODI en daarbij SIGMA lenzen uit te proberen. Geef je snel op en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!

  Lees verder >>
 • 4 Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  Partner: Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  15 juli 2019, 10:02

  Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de tassen van Case Logic en Thule te testen tijdens je reis. Wie weet vindt je wel de geschikte reispartner!

  Lees verder >>