Upload jouw foto's
 • 1 Review Nikon objectieven voor trouwfotografie

  Partner: Review Nikon objectieven voor trouwfotografie

  27 oktober 2018, 09:02

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Maike haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Review: trouwfotografie met Nikon objectieven

  Partner: Review: trouwfotografie met Nikon objectieven

  24 oktober 2018, 13:01

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Sannaz haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Carin test de Bryker Backpack DSLR Medium van Case Logic op reis naar Lissabon en de Algarve

  Partner: Carin test de Bryker Backpack DSLR Medium van Case Logic op reis naar Lissabon en de Algarve

  24 oktober 2018, 11:27

  Carin Nuij ging afgelopen maand op pad met de Case Logic Bryker Backpack DSLR Medium naar Lissabon en de Algarve. Ze heeft al een goede rugtas, maar ze was op zoek naar een kleiner en lichter exemplaar. Zijn de cameratas en Carin een match? Je leest het in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 8 Fujifilm X-T3: nog beter dan de X-T2

  Partner: Fujifilm X-T3: nog beter dan de X-T2

  23 oktober 2018, 16:36

  Er is goed nieuws voor fotografen, want de populaire X-T2 heeft een opvolger. De nieuwe X-T3 lijkt in veel opzichten op de voorganger, maar is toch aan alle kanten verbeterd. Enkele speerpunten: een nieuwe sensor, een snellere processor en filmen met 4K / 60p.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Tineke van de Pol

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Tineke van de Pol

  23 oktober 2018, 14:34

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Tineke haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Trouwfotografie met Nikon-objectieven

  Partner: Trouwfotografie met Nikon-objectieven

  23 oktober 2018, 12:33

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Liselore haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 0 Nikon objectieven getest tijdens bruiloft

  Partner: Nikon objectieven getest tijdens bruiloft

  23 oktober 2018, 09:02

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Ilona haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>
 • 14 De Tamron 18-400 getest in IJsland

  Partner: De Tamron 18-400 getest in IJsland

  23 oktober 2018, 00:00

  Op een zonnige zaterdagmiddag rijdt Sylvester met een klein gehuurd rood autootje door het fantastische IJslandse landschap. Achterin ligt zijn fototas met daarin het Tamron 18-400mm objectief, klaar om te testen.

  Lees verder >>
 • 4 Aanmelden workshop studiofotografie

  Partner: Aanmelden workshop studiofotografie

  22 oktober 2018, 14:40

  Wil jij een workshop studiofotografie volgen en hierbij SIGMA lenzen uitproberen? Geef je dan snel op voor deze flitsende workshop op 16 november in Amsterdam en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!

  Lees verder >>
 • 0 Trouwfotografie met objectieven van Nikon

  Partner: Trouwfotografie met objectieven van Nikon

  22 oktober 2018, 11:40

  Op een mooie nazomerdag kregen vijf getalenteerde Zoomers de kans om een echte bruiloft te fotograferen. Zij werden hierbij gecoacht door gerenommeerd trouwfotografe Isabelle Hattink en mochten een aantal Nikon objectieven testen die erg geschikt zijn voor trouwreportages. Hieronder deelt Kim haar ervaringen en foto's van deze dag.

  Lees verder >>