Meld je gratis aan
 • 4 Photoshop boek en online cursus voor de feestdagen

  Photoshop boek en online cursus voor de feestdagen

  14 december 2018, 12:14

  Een aantal weken geleden verscheen de cursus Lightroom op de Zoom Academy en komende dagen ploft het bijbehorende boek op de deurmat. De doorgewinterde Photoshop-gebruiker willen we natuurlijk niet in de kou laten staan. Daarom hebben we voor jou een leuk pakket gemaakt. Een online cursus aan de Zoom Academy én een naslagwerk in de vorm van een boek.

  Lees verder >>
 • 1 Aflevering #2 Olympus foto challenge: portretfotografie

  Aflevering #2 Olympus foto challenge: portretfotografie

  4 december 2018, 14:35

  Twee maanden geleden vond deel twee van de Olympus Challenge plaats op de Photokina in Keulen. Het is al twee maanden geleden, maar het staat nog vers in mijn geheugen. Het was intensief voor productie, deelnemers, exposanten op de beurs en Olympus. Ik was erbij, keek mijn ogen uit en het was héél spannend...

  Lees verder >>
 • 1 GEZOCHT: Stagiair bij Zoom.nl!

  GEZOCHT: Stagiair bij Zoom.nl!

  26 november 2018, 15:29

  Wil jij op de redactie van....de leukste...de grootste...de gezelligste en niet te vergeten de beste fotografie-community van de Benelux stage lopen? Dan is dit je kans. We zoeken een stagiair! We kunnen er kort over zijn: Dit is een buitenkansje!

  Lees verder >>
 • 1 Video: De Olympus challenge gaat van start. De eerste fotochallenge staat nu live!

  Video: De Olympus challenge gaat van start. De eerste fotochallenge staat nu live!

  10 november 2018, 09:20

  Als je deze site of onze Facebook-pagina volgt, dan heb je het misschien al gemerkt. Dit jaar kun je vaak gratis en voor niets deelnemen aan allerlei leuke activiteiten die we met Zoom.nl organiseren. Van vliegen in een helikopter tot een testdag hier in de Zoom-bunker. Tussen alle bedrijven door werd er hard gewerkt aan een gigantisch project...mét Zoomers!

  Lees verder >>
 • 0 Zoom Academy: Compleet Boek + Online Cursus Lightroom

  Zoom Academy: Compleet Boek + Online Cursus Lightroom

  9 november 2018, 09:38

  Lightroom is ontzettend populair onder Zoomers. Daarom kunnen we uiteraard niet om Lightroom heen. We vinden ook dat we niets mogen overslaan als het gaat om dit onderwerp. Een 180 pagina's dik boek alleen was wat ons betreft niet voldoende, daar moest een Zoom Academy Cursus bij, maar zelfs dat was nog niet genoeg...

  Lees verder >>
 • 0 Opnieuw inloggen op Zoom.nl II

  Opnieuw inloggen op Zoom.nl II

  6 november 2018, 12:05

  Vorige week was er een belangrijke onzichtbare update aan onze systemen. Hierdoor moesten veel gebruikers opnieuw inloggen. Door een bug in het systeem bleef inloggen voor een kleine groep lastig. Inmiddels is de bug gerepareerd.

  Lees verder >>
 • 4 Opnieuw inloggen op Zoom.nl

  Opnieuw inloggen op Zoom.nl

  31 oktober 2018, 16:12

  Onze site wordt regelmatig zichtbaar en onzichtbaar voorzien van updates. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat belangrijke zaken zoals beveiliging en functionaliteit op het hoogste niveau blijven. Vanmorgen is er weer een update geweest.

  Lees verder >>
 • 0 Redactie geeft feedback op je foto's

  Redactie geeft feedback op je foto's

  24 september 2018, 08:03

  Het zijn drukke tijden op de redactie van Zoom.nl. Evenementen, deadlines en de Zoom Academy houden ons druk bezig. Om onze agenda nóg uitdagender te maken bedachten we iets extra's voor de Zoom Academy. De Zoom-redactie gaat persoonlijk feedback geven!

  Lees verder >>
 • 15 Nu op de Zoom Academy: Cursus Macrofotografie

  Nu op de Zoom Academy: Cursus Macrofotografie

  4 september 2018, 15:41

  In de cursus Cursus Macrofotografie behandelen we alle aspecten die een macrofotograaf moet beheersen, zoals de basisinstellingen, de juiste apparatuur, sterke composities, perfecte scherpte, beeldverzorging en natuurlijk de nabewerking.

  Lees verder >>
 • 9 Update website Zoom.nl

  Update website Zoom.nl

  23 juli 2018, 22:00

  We werken de laatste tijd hard aan de site. Niet alleen de Zoom Academy werd toegevoegd, maar we zijn de site op verschillende vlakken aan het optimaliseren. Dinsdag 24 juli volgt er weer een update.

  Lees verder >>