Upload jouw foto's
 • 0 Nu op Zoom Academy: Basisboek fotografie mét online cursus

  Nu op Zoom Academy: Basisboek fotografie mét online cursus

  27 september 2019, 11:55

  Op de Zoom.nl-redactie noemen we het inmiddels liefkozend de fotografiebijbel. Logisch, want het dubbeldikke (280 pagina's!) Basisboek Fotografie is onze meest complete bundel ooit! Het is het ideale naslagwerk voor iedereen die bedreven is in de fotografie, maar toch nét even dat geheugensteuntje nodig heeft.

  Lees verder >>
 • 0 Oproep! Ooit opgelicht of niet?

  Oproep! Ooit opgelicht of niet?

  31 juli 2019, 12:33

  Voor nieuwe of gebruikte fotogear gaan we allang niet meer standaard naar de retailer. Steeds vaker kopen of verkopen we onze fotospullen via het internet. Denk bijvoorbeeld aan Marktplaats of via grijze import. Vaak gaat dit goed maar niet zelden horen/lezen we horrorverhalen - denk aan opgelicht - over deze manier van kopen en/of verkopen. Ook op Zoom.nl komen ze voorbij.

  Lees verder >>
 • 1 Zoom Academy 1 jaar: Speciale actie: RAW-bundel

  Zoom Academy 1 jaar: Speciale actie: RAW-bundel

  16 juli 2019, 13:10

  De Zoom Academy bestaat 1 jaar en dat vieren we. Met de code 'feest' kun je kiezen uit 3 gratis cursussen of krijg hoge korting op het cursusboek en online training over RAW. We hebben ook gezorgd voor een make-over waardoor je meer overzicht hebt in je cursussen en wij je meer kunnen bieden.

  Lees verder >>
 • 4 Nu op Youtube: Zoom Academy Live over Portretfotografie

  Nu op Youtube: Zoom Academy Live over Portretfotografie

  23 mei 2019, 19:08

  Tijdens deze exclusieve livestream gaan topfotograaf William Rutten en studio-eigenaar Michiel Fischer uitgebreid in op portretfotografie. Je krijgt antwoord op al je fotografie-vragen, tips om beter te fotograferen én je kunt feedback krijgen op je foto's.

  Lees verder >>
 • 0 Sony introduceert nieuwe full-frame 135mm F1.8 G Prime Lens

  Sony introduceert nieuwe full-frame 135mm F1.8 G Prime Lens

  26 februari 2019, 16:00

  Sony introduceert vandaag in Schotland een nieuwe lens in de G Master series: een full-frame 135mm F1.8 prime lens.

  Lees verder >>
 • 2 Ga met korting naar de Vakantiebeurs

  Partner: Ga met korting naar de Vakantiebeurs

  4 januari 2019, 15:57

  Volgende week op 10 januari begint de Vakantiebeurs en is het moment om inspiratie op te doen voor mooie reisplannen in 2019. Zoom.nl is ook te vinden op de Vakantiebeurs in Utrecht en daarom kun je met korting naar de beurs.

  Lees verder >>
 • 5 Team Zoom.nl wenst je fijne feestdagen

  Team Zoom.nl wenst je fijne feestdagen

  21 december 2018, 14:55

  Nog heel even en de kerstvakantie begint voor velen en ook een groot deel van de redactie gaat op verlof. Daarom wensen we je bij deze fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

  Lees verder >>
 • 13 Photoshop boek en online cursus voor de feestdagen

  Photoshop boek en online cursus voor de feestdagen

  14 december 2018, 12:14

  Een aantal weken geleden verscheen de cursus Lightroom op de Zoom Academy en komende dagen ploft het bijbehorende boek op de deurmat. De doorgewinterde Photoshop-gebruiker willen we natuurlijk niet in de kou laten staan. Daarom hebben we voor jou een leuk pakket gemaakt. Een online cursus aan de Zoom Academy én een naslagwerk in de vorm van een boek.

  Lees verder >>
 • 2 Nieuwe aflevering Olympus Challenge NU live!

  Nieuwe aflevering Olympus Challenge NU live!

  4 december 2018, 14:35

  Twee maanden geleden vond deel twee van de Olympus Challenge plaats op de Photokina in Keulen. Het is al twee maanden geleden, maar het staat nog vers in mijn geheugen. Het was intensief voor productie, deelnemers, exposanten op de beurs en Olympus. Ik was erbij, keek mijn ogen uit en het was héél spannend...

  Lees verder >>
 • 2 GEZOCHT: Stagiair bij Zoom.nl!

  GEZOCHT: Stagiair bij Zoom.nl!

  26 november 2018, 15:29

  Wil jij op de redactie van....de leukste...de grootste...de gezelligste en niet te vergeten de beste fotografie-community van de Benelux stage lopen? Dan is dit je kans. We zoeken een stagiair! We kunnen er kort over zijn: Dit is een buitenkansje!

  Lees verder >>