Meld je gratis aan
 • 0 Redactie geeft feedback op je foto's

  Redactie geeft feedback op je foto's

  24 september 2018, 08:03

  Het zijn drukke tijden op de redactie van Zoom.nl. Evenementen, deadlines en de Zoom Academy houden ons druk bezig. Om onze agenda nóg uitdagender te maken bedachten we iets extra's voor de Zoom Academy. De Zoom-redactie gaat persoonlijk feedback geven!

  Lees verder >>
 • 15 Nu op de Zoom Academy: Cursus Macrofotografie

  Nu op de Zoom Academy: Cursus Macrofotografie

  4 september 2018, 15:41

  In de cursus Cursus Macrofotografie behandelen we alle aspecten die een macrofotograaf moet beheersen, zoals de basisinstellingen, de juiste apparatuur, sterke composities, perfecte scherpte, beeldverzorging en natuurlijk de nabewerking.

  Lees verder >>
 • 9 Update website Zoom.nl

  Update website Zoom.nl

  23 juli 2018, 22:00

  We werken de laatste tijd hard aan de site. Niet alleen de Zoom Academy werd toegevoegd, maar we zijn de site op verschillende vlakken aan het optimaliseren. Dinsdag 24 juli volgt er weer een update.

  Lees verder >>
 • 11 WINNEN: Masterclass voor Zoom Academy-deelnemers

  WINNEN: Masterclass voor Zoom Academy-deelnemers

  16 juli 2018, 14:10

  Hier in de Zoom-bunker vliegen de ideeën regelmatig over de bureau's. Er zijn vaak meer ideeën dan tijd. Over het volgende waren we meteen enthousiast. 'Dit gaan we doen!'. Een exclusieve masterclass voor twee Academy-cursisten.

  Lees verder >>
 • 0 Zo werkt de Zoom Academy - FAQ | Fotografie Cursus

  Zo werkt de Zoom Academy - FAQ | Fotografie Cursus

  20 juni 2018, 10:18

  De Zoom Academy staat nu twee weken live en we zijn druk bezig met optimaliseren, nieuwe cursussen maken en de integratie met Zoom.nl. Ondertussen hebben we wat vragen van Zoomers gekregen en beantwoorden we deze FAQ graag in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 5 NIEUW: Zoom Academy | Fotografie Cursus Landschapsfotografie

  NIEUW: Zoom Academy | Fotografie Cursus Landschapsfotografie

  7 juni 2018, 10:34

  Zoom.nl heeft sinds vandaag iets nieuws. De Zoom Academy. Weken, maanden en bijna een jaar moesten we onze lippen stijf op elkaar houden. We maakten met Zoom.nl snode plannen. We trokken ons diep terug in de Zoom-bunker. Als redactie gaan we graag op pad met Zoomers, bezoeken we beurzen, bloggen we graag maar zelfs onze leukste hobby's moesten even op een laag pitje. Tot vandaag.

  Lees verder >>
 • 10 Geen verandering op Zoom.nl

  Geen verandering op Zoom.nl

  20 oktober 2017, 11:18

  De laatste keer dat ik een blogpost plaatste ging het over komende veranderingen op Zoom.nl en een aantal plannen die we hebben. Het zijn de leukste stukjes om te schrijven. Ik kan wat nieuws brengen en meestal kunnen we Zoom nog leuker maken. Echter, nu gaat het over 'geen verandering'. Dat zou de situatie heel anders kunnen maken. Slecht nieuws op komst? In tegendeel!

  Lees verder >>
 • 21 Verandering(en) op Zoom.nl

  Verandering(en) op Zoom.nl

  6 oktober 2017, 16:12

  Zoom.nl bestaat bijna 15 jaar. In de tussentijd wisselde Zoom.nl een paar keer van gedaante en de functionaliteit werd uitgebreid. Ondertussen zijn we bezig met kleine én grote veranderingen op de achtergrond.

  Lees verder >>