Upload jouw foto's
Leden:
6516
Foto's:
51353
Opgericht:
08-12-2010
Toegang:
openbaar

Beheerders

In deze officiële Canon-gebruikersgroep word je geïnformeerd over interessante nieuwe producten en toepassingen voor Canon-fotografen. Door lid te worden blijf je op de hoogte van de beste manieren om het uiterste uit je Canon DSLR te halen. De nadruk ligt op objectieven, flitsers, accessoires e... Lees meer
Canon fotowedstrijd: Lentekriebels

Fotowedstrijd

Thema: Lentekriebels

De fotowedstrijd van Zoom.nl in samenwerking met Canon is inmiddels een begrip. Elke maand zal een ander thema centraal staan. Doe mee! En maak elke maand kans op een mooie Canon prijs.

Meedoen?

Heb je nog geen profiel op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst op zoom.nl/register. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens jouw foto in. Deelnemen voor het thema 'Lentekriebels' kan nog tot en met 9 mei 2013. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Wat kun je winnen?

Canon geeft deze maand 2 mooie PIXMA MG6350 all-in-one printers weg (printer t.w.v. €179,-). Eén daarvan gaat naar de winnaar van de foto die door de jury gekozen wordt en één gaat naar de publiekswinnaar: de foto die de meeste publieksstemmen krijgt op Zoom.nl.

Canon PIXMA MG6350

Canon PIXMA MG6350

Beide winnaars gaan naar huis met deze all-in-one printer van Canon. Printen waar en wanneer je maar wilt, gewoon via je smartphone of tablet. Met de stijlvolle PIXMA MG6350 all-in-one printer boordevol nieuwe functies print je prachtige foto's, documenten en je eigen creatieve ontwerpen!

Juryprijs

Hans Kluppel
Hans Kluppel
Zoom.nl redactie
Aico Turba
Aico Turba
Art Director
Cees de Jonge
Cees de Jonge
Fotograaf

Publieksprijs

Publieksprijs