Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Portret

Doe mee met de Fotowedstrijd Portret

De film Life vertelt het verhaal over de vriendschap tussen Hollywoodlegende James Dean en fotograaf Dennis Stock en over de totstandkoming van het iconische portret dat Stock maakte van de acteur. Wanneer de twee op roadtrip gaan voor een fotoshoot van James Dean voor LIFE Magazine, ontstaat een bijzondere vriendschap. James Dean stierf op 24-jarige leeftijd na een korte, maar indrukwekkende carrière, waarna hij uitgroeide tot een van de grootste Hollywoodiconen ooit. De regie is in handen van topfotograaf en regisseur Anton Corbijn.

Canon is benieuwd naar het verhaal dat jouw beste portretfoto vertelt.De mooiste portretfoto wordt door Canon beloond met een Canon EOS 70D digitale spiegelreflexcamera inclusief 18-135mm STM-objectief, t.w.v. 1229 euro.

Stuur snel je allerbeste portretfoto in en win deze prachtige prijs. Verder maak je kans op een poster van de film Life gesigneerd door Anton Corbijn, een van twee boeken Hollands Deep van Anton Corbijn met een overzicht van zijn portretfoto’s of een van de tien dvd’s A Most Wanted Man, een thriller geregisseerd door Anton Corbijn.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Portret". De sluitingsdatum is 20 november 2015.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een Canon EOS 70D .
Winnaars
X