Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Eten onderweg

Doe mee met de Fotowedstrijd Eten onderweg

Heb je van een heerlijke maaltijd genoten, bereid voor je tent of in een eetgelegenheid onderweg in een exotisch of juist minder ver oord? En heb je deze als kleurrijke en smaakvolle eyecatcher vastgelegd op de gevoelige plaat? Stuur deze foto dan in en maak kans op prachtige prijzen.


Onze jury maakt een selectie van de vijftien beste inzendingen welke tentoongesteld worden tijdens de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs op 20 en 21 februari. De bezoekers bepalen daar op de uiteindelijke winnaar. Degenen die de top drie weten te voorspellen worden ook beloond met mooie prijzen waaronder een B-grip UNO set en Jill-E Designs fototas.

Wat kun je winnen?
De winnaar vindt straks eenvoudig de weg met de Garmin eTrex Touch 35, een gps-toestel ter waarde van € 299,-.
Als tweede prijs is er de B-grip EVO set bestaande uit de B-grip EVO basiskit BH, de B-grip EVO travelkit TK, de B-grip EVO handstrap HS en de B-grip EVO statiefadapter TA. Dit met een totale waarde van € 99,35.De derde prijs tot slot is een Jill-E Designs fototas van het type Jack Small Messenger Brown ter waarde van € 98,-.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Eten onderweg". De sluitingsdatum is 25 januari 2016.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een Garmin eTrex Touch 35
Winnaars
X