Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Lichtval

Doe mee met de Fotowedstrijd Lichtval

Ben jij toe aan een compleet verzorgde 6-daagse fotoreis naar Peloponnesos in Griekenland? Doe dan snel mee met deze fotowedstrijd van SNP Natuurreizen met het thema Lichtval.

Wat kun je winnen? → 3 Zoomers zullen samen met een redacteur van Zoom.nl op 24 september afreizen naar het Griekse schiereiland Peloponnesos om daar de meest fotogenieke plekjes te bezoeken. Peloponnesos is het paradijs voor fotografen die geboeid worden door de combinatie van natuur en cultuur. Archeologische opgravingen, Byzantijnse kerkjes, oude kloosters en pittoreske dorpjes liggen verscholen tussen de eindeloze olijfgaarden, de heuvels en diepe kloven. Je vindt er het Griekse licht in al haar facetten en jij kunt er compleet verzorgd naar toe!

Meedoen → Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Lichtval’. De sluitingsdatum van de fotowedstrijd is 22 augustus 2016. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op zoom.nl/registreer. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens je foto in. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Lichtval". De sluitingsdatum is 22 augustus 2016.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een fotoreis naar Griekenland
Winnaars
X