Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Emotie

Doe mee met de Fotowedstrijd Emotie

Blij, bang, boos of bedroefd… Emoties zijn er altijd en overal. De emotie waarnemen, voelen en vastleggen. Dat is de werkelijkheid op zijn mooist weergeven. Kijk eens om je heen en vang de emotie in jouw foto! Wij belonen de meest emotievolle foto met een prachtige prijs.

Meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Emotie’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 10 juni 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Wat kun je winnen?

De mooiste foto wordt door Foto Konijnenberg beloond met een Jinbei ET-403 Continulicht set ter waarde van € 199. Deze set bestaat uit drie lampstatieven die je traploos kunt instellen, ideaal voor de studiofotograaf die net wat meer eist van zijn fotografie. Het voordeel is dat deze high-tech lampen geen warmte ontwikkelen. Gemakkelijk in gebruik, compact en zeer snel te installeren.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Emotie". De sluitingsdatum is 10 juni 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Jinbei ET-403 Continulichtset ter waarde van €199.

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X