Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Vakantiefotograaf van het jaar

Word jij de vakantiefotograaf van het jaar?

HEMA organiseert in samenwerking met Zoom.nl dé vakantiefotowedstrijd die je niet mag missen.
Wij zijn op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste vakantiefoto. Stuur jouw inzending tot en met 31 augustus in en je maakt kans op de felbegeerde titel ‘vakantiefotograaf van het jaar’. Een vakjury bestaande uit de Zoom redactie, en HEMA kiest de uiteindelijke winnaar. Daarnaast kun je onder andere via Facebook zelf stemmen op de winnaar van de publieksprijs.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Vakantiefotograaf van het jaar’ maak je kans op:
1e prijs een vakantie waardebon t.w.v. 500,– + Een jaar lang gratis fotoboeken maken (12 fotoboek waardebonnen t.w.v. 50,–)
2e prijs een fotoboekwaardebon van 100,– + een weekendje weg
3e prijs een fotoboek waardebon t.w.v. 100,–
De winnaar van de publieksprijs mag gratis deelnemen aan de Zoom Bootcamp (twv 149,-) én wint een jaarabonnement op Zoom.nl of SHUTR. De 25 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Op het hoofdkantoor worden de genomineerde foto’s, tentoongesteld en geeft Zoom.nl een fotoworkshop.

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Vakantiefotograaf van het jaar'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 31 augustus 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "vakantiefotografie". De sluitingsdatum is 31 augustus 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een vakantie waardebon t.w.v. 500,– + Een jaar lang gratis fotoboeken maken

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X