Upload jouw foto's
fotowedstrijd: De andere manier van reizen

De andere manier van reizen

Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar de meest bijzondere reisfoto's. Natuur, cultuur en interactie met de lokale bevolking, maar dan anders! Doe mee met de fotowedstrijd van reisorganisatie Djoser en maak kans op een reischeque van € 1500,-

Stuur jouw foto, die een andere manier van reizen illustreert, want buiten de gebaande paden vind je het mooiste avontuur! Exotische natuur, bijzondere ontmoetingen met lokale mensen, een unieke cultuur ... op reis maak je van alles mee. En natuurlijk wordt alles vastgelegd op de gevoelige plaat: foto's zijn de meest kostbare herinnering die je meeneemt naar huis.

Deel jouw favoriete foto

en maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'De andere manier van reizen...'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 31 juli 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "De andere manier van reizen". De sluitingsdatum is 15 augustus 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X