Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Zoom.nl Presets

Doe mee met de Fotowedstrijd Zoom.nl Presets

Met het Zoom.nl Presetpakket voor Adobe Lightroom kun je in één klik je foto’s professioneel bewerken in verschillende stijlen. Omdat er nu al 3 pakketten beschikbaar zijn kun je jouw preset-skills vertonen in de Zoom.nl Presets Fotowedstrijd.

Lees meer over de Zoom.nl Presetpakketten.

Wat kun je winnen?

Voor deze wedstrijd hebben we een mooie prijs, namelijk de Case Logic SLRC-206 fotorugzak ter waarde van € 120.

Gebruikte Zoom.nl Preset: Contouren Foto: Kompieter. Gebruikte Zoom.nl Preset: Groothoek in Zwart-Wit Foto: Boodts.

Hoe doe je mee?

Iedereen met een Zoom.nl Presetpakket en een gratis account op Zoom.nl kan meedoen aan deze Fotowedstrijd. Als je de foto uploadt, zorg er dan voor dat je een tag toevoegt met de naam van de preset (kleine letters en aan elkaar, zie voorbeeld). Op die manier kunnen wij zien welke preset je gebruikt hebt.Heel veel succes met het Zoom.nl Presetpakket, we kunnen niet wachten om al jullie creaties te zien!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Zoom.nl Presets". De sluitingsdatum is 12 augustus 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Je maakt nu kans op een Case Logic SLRC-206 fotorugzak voor spiegelreflex/laptop t.w.v. € 120,-

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
X