Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Fotowedstrijd Winter

Fotowedstrijd Winter

Maak jij de leukste, mooiste, origineelste of sfeervolste winterfoto’s? Dan zijn LaCie en Zoom.nl op zoek naar jou! Stuur snel je favoriete winterfoto in en maak kans op de Rugged usb-c-schijf van LaCie t.w.v. € 219,99.


Met deze schijf neem je je foto’s overal mee naartoe. De LaCie Rugged usb-c heeft een opslagopslagcapaciteit van 4TB, is regenbestendig en overleeft zelfs een val van 1,2m. Plus: je krijgt bij aanschaf twee jaar garantie en twee jaar Rescue service.

Deel je favoriete winterfoto

en maak kans op de LaCie Rugged usb-c 4TB

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema ‘Winter'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 26 januari 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie opslaat. De redactie neemt persoonlijk contact op met de winnaar.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Fotowedstrijd Winter". De sluitingsdatum is 25 januari 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op de LaCie Rugged usb-c 4TB

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X