Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Met oog voor Afrika

Met oog voor Afrika

Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar bijzondere reisfoto’s gemaakt in Afrika. Natuur, cultuur en interactie met de lokale bevolking! Doe mee met de fotowedstrijd van Djoser en maak kans op een reischeque van € 1500,-

Stuur ons je favoriete foto, die het continent door jouw ogen laat zien. De rijke natuur, een hartelijke ontmoeting met de lokale bevolking of een beeld van de unieke cultuur. Op reis maak je van alles mee! En natuurlijk leg je dat vast op de gevoelige plaat. Foto’s zijn ten slotte de kostbaarste souvenirs.

Deel jouw favoriete foto

en maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd geldt het thema ‘met oog voor Afrika’. We zijn op zoek naar jouw eigen blik op dit continent. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 20 september 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Met oog voor Afrika". De sluitingsdatum is 20 september 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X