Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Fotowedstrijd Avond

Fotowedstrijd Avond

Maak jij de leukste, mooiste, origineelste of sfeervolste avondfoto’s? Dan zijn LaCie en Zoom.nl op zoek naar jou! Stuur snel je favoriete avondfoto in en maak kans op de d2 Professional desktopschijf van LaCie t.w.v. € 219,00.


Met deze schijf kun je je foto’s altijd veilig bewaren. De LaCie d2 Professional in de kleur Space Grey heeft een opslagcapaciteit van 4TB, behaalt een snelheid van 240 MB/s en heeft een USB-C-aansluiting voor de nieuwste generatie computers. Plus: je krijgt bij aanschaf vijf jaar garantie én vijf jaar Rescue Service. Bovendien krijg je 1 maand lidmaatschap op het Adobe® Creative Cloud® All Apps-abonnement.

Deel je favoriete avondfoto

en maak kans op de LaCie d2 Professional desktopschijf

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema ‘Avondfotografie'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 12 december 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie opslaat. De redactie neemt persoonlijk contact op met de winnaar.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Fotowedstrijd Avond". De sluitingsdatum is 14 december 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op de LaCie d2 Professional desktopschijf

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X