Editie 5 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 5 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 05 2013

  In deze Natuurspecial van Zoom.nl leer je hoe je de natuur op haar mooist kunt vastleggen. Alle onderwerpen komen aan bod: van de beste landschapsfotografie in tien stappen tot macro, van de dierenfotografie in eigen land tot prachtplaten van wild. Hoe upgrade je je vakantiekiekjes tot hoogwaardige natuurfoto’s en hoe stel je de beste natuuruitrusting samen. Er is een reisverslag van de lezersreis naar India en een professionele fotograaf geeft tips voor de beste roofvogelfotografie.

  Editie 4 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 4 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 04 2013

  Leer je hoe je bij straatfotografie de beste momenten kunt afdwingen en die optimaal vastlegt. Verder: De kunst van het uitzoomen: een cursus voor gevorderde fotografen over groothoekgebruik, een workshop over hoe je Photoshop automatisch kunt laten bewerken; een artikel over fotograferen in sequenties: een handeling die met verschillende foto’s in één beeld gecombineerd te zien is; hoe je een online portfolio in Wordpress maakt en hoe je het beste vliegtuigen, auto’s en schepen fotografeert. Bovendien doken we met Zoomers het water in voor een multitest van onderwatercamera’s en –behuizingen.

  Editie 3 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 3 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 03 2013

  Leer je alles over het beheersen van de scherpte en scherptediepte in je foto. Er is er een masterclass racefotografie met Peter van Egmond op het circuit van Zandvoort, je leert hoe je een goede bruidsreportage maakt en hoe je met extreme groothoek (fisheye) de beste resultaten krijgt. We laten zien hoe je in deze moeilijke economische tijden zelf betaalbare foto-apparatuur kunt bouwen en we bespreken de tien beste apps voor fotografie. Bovendien krijg je tips van een prof over het fotograferen van vogels in de stad.

  Editie 2 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 2 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 02 2013

  Drie maal een basiscursus waarin alles over diafragma- sluitertijd en iso wordt behandeld. Community-leden schoten de coverfoto en in het blad is daarvan een verslag te lezen waarin je leert wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle covershoot. Verder professionele tips voor goede foto’s bij slecht weer, hoe je optimaal gebruik maakt van perspectief voor meer diepte in je landschapsfoto’s, een multitest van betaalbare teleobjectieven en een expertcursus met meestertrucs voor beeldbewerking.

  Editie 1 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 1 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 01 2013

  De tien beste voornemens om in het nieuwe jaar een betere fotograaf te worden, hoe je op indrukwekkende wijze vuurwerk kunt fotograferen, een basiscursus over Urbex-fotografie, een workshop over de nieuwe mogelijkheden van het betaalbare Adobe Photoshop Elements 11, hoe je portretten kunt bewerken op je iPad en tips van een professional over hoe je bovenop het nieuws kunt zitten. Verder een multitest van flitsers.

1 2 3 4 5 6 7
Om deze editie te kunnen lezen moet je Zoom.nl abonnee zijn.

Ben je geen abonnee? Bekijk dan nu ons aanbod
Je bezoekt Zoom.nl op een mobiel apparaat. Om Zoom.nl magazine digitaal te lezen adviseren we je om de Zoom.nl magazine app te downloaden.

De Zoom.nl app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in Google Play en in de App store. Abonnees kunnen het Zoom.nl magazine en de Zoom.nl fotocursussen gratis bekijken. Toets onderstaande icoontje of zoek in de App Store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

Appstore Google Play

Vragen? Kijk op onze Helppagina Abonnee worden?
Kijk voor onze abonnee-aanbiedingen op www.zoom.nl/abo