Editie 2 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 2 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 02 2013

  Drie maal een basiscursus waarin alles over diafragma- sluitertijd en iso wordt behandeld. Community-leden schoten de coverfoto en in het blad is daarvan een verslag te lezen waarin je leert wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle covershoot. Verder professionele tips voor goede foto’s bij slecht weer, hoe je optimaal gebruik maakt van perspectief voor meer diepte in je landschapsfoto’s, een multitest van betaalbare teleobjectieven en een expertcursus met meestertrucs voor beeldbewerking.

  Editie 1 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 1 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 01 2013

  De tien beste voornemens om in het nieuwe jaar een betere fotograaf te worden, hoe je op indrukwekkende wijze vuurwerk kunt fotograferen, een basiscursus over Urbex-fotografie, een workshop over de nieuwe mogelijkheden van het betaalbare Adobe Photoshop Elements 11, hoe je portretten kunt bewerken op je iPad en tips van een professional over hoe je bovenop het nieuws kunt zitten. Verder een multitest van flitsers.

1 2 3 4 5 6 7
Om deze editie te kunnen lezen moet je Zoom.nl abonnee zijn.

Ben je geen abonnee? Bekijk dan nu ons aanbod
Je bezoekt Zoom.nl op een mobiel apparaat. Om Zoom.nl magazine digitaal te lezen adviseren we je om de Zoom.nl magazine app te downloaden.

De Zoom.nl app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in Google Play en in de App store. Abonnees kunnen het Zoom.nl magazine en de Zoom.nl fotocursussen gratis bekijken. Toets onderstaande icoontje of zoek in de App Store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

Appstore Google Play

Vragen? Kijk op onze Helppagina Abonnee worden?
Kijk voor onze abonnee-aanbiedingen op www.zoom.nl/abo