Editie 2 - 2014

  Preview

  Annuleer

  Editie 2 - 2014

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 02 2014: Sprekende Studioportretten

  Sprekende Studioportretten

  • Leer snel en perfect belichten
  • de beste tips voor Smoke & splash fotografie
  • test: Fototassen – De beste rugtassen voor iedere situatie
  • Goedkoop je brandpunt verlengen met Extenders
  • Maak fraaie familiefoto’s
  • Getest Nikon Df – Olympus Stylus 1 – Pentax K-500

  Dit en 100% lezersfoto’s in dit nummer van Zoom.nl!

  Editie 1 - 2014

  Preview

  Annuleer

  Editie 1 - 2014

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 01 2014: Reisfotografie

  Reisfotografie
  Zo maak je unieke vakantiebeelden

  • maak betere foto’s met je smartphone
  • test van de beste smartphones
  • experttips over reisfotografie
  • professioneel nabewerken met Photoshop Elements 12
  • de beste tips over scherptediepte in je foto’s

  Dit en 100% lezersfoto’s in dit nummer van Zoom.nl!

  Editie 10 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 10 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 10 2013

  Professionele tips over hoe je fotografisch alles uit de herfst kunt halen op het gebied van onderwerpen, belichting en macro. Verder experttips over hoe je de flitser optimaal kunt benutten, hoe je sterrensporen in de lucht fotografeert, hoe je filters het beste kunt inzetten en professionele tips over festival- en concvertfotografie.

  Editie 9 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 9 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 09 2013

  Zwart Wit - Denken zonder kleur - Optimaal omzetten - Controle met filters En ook: GIMP Bewerk je beeld gratis en professioneel Hoe haal je je verloren foto’s terug Zo fotografeer je architectuur Glamourfoto’s Visagie, styling en poses Recept voor de mooiste glamourfoto’s Reviews Samsung Galaxy NX Canon EOS 70D

  Editie 8 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 8 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 08 2013

  In deze Zoom.nl alles over het juiste standpunt; dus hoe je je onderwerp op de beste manier kunt vastleggen. Er is een expertcursus over professionele RAW-bewerkingen. We leren je hoe je een adembenemend time lapse filmpje kunt maken door foto’s na elkaar te laten afspelen; bespreken en testen alle nieuwe mogelijkheden van Photoshop CC, bijvoorbeeld het nieuwe filter om bewegingsonscherpte weg te krijgen en we gingen met Zoomers op vogelsafari naar Schiermonnikoog, waar een professionele vogelfotograaf gouden tips gaf.

  Editie 7 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 7 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 07 2013

  Leer je hoe je naaktmodellen smaakvol kunt fotograferen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig groot, ook omdat zich veel modellen aanbieden. We leren je hoe je ze kunt vinden en hoe je artistieke resultaten kunt krijgen. Verder leggen we de basisprincipes uit over hoe bewust kunt omgaan met beweging in je foto, maken we je wegwijs in het enorme aanbod van camera’s zodat je door de bomen het bos weer ziet en de camera kunt kiezen die het beste bij je past. Er is een workshop raw-bewerking met de nieuwe Lighroom 5 en we leren je hoe je het contrast optimaal kunt maken met de nieuwste HDR-technieken.

  Editie 6 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 6 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 06 2013

  Zoom.nl bestaat tien jaar en dat vieren we met de grootste fotowedstrijd van Nederland die in dit nummer wordt aangekondigd. Dit extra dikke nummer staat in het teken van het jubileum, met cursussen waarvan de onderwerpen door de lezers zijn gekozen: over portret- en macrofotografie, hoogtepunten uit tien jaar Zoom.nl, de mooiste foto’s uit onze geschiedenis en tips over hoe je ze zelf kunt maken, de meest inspirerende fotoreizen, de geschiedenis van de digitale fotografie, een cursus over licht en sfeer in je landschapsfotografie, panoramafotografie, spiegelreflex versus systeemcamera, het fotowoordenboek en als uitsmijter een cursus over feestfotografie.

  Editie 5 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 5 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 05 2013

  In deze Natuurspecial van Zoom.nl leer je hoe je de natuur op haar mooist kunt vastleggen. Alle onderwerpen komen aan bod: van de beste landschapsfotografie in tien stappen tot macro, van de dierenfotografie in eigen land tot prachtplaten van wild. Hoe upgrade je je vakantiekiekjes tot hoogwaardige natuurfoto’s en hoe stel je de beste natuuruitrusting samen. Er is een reisverslag van de lezersreis naar India en een professionele fotograaf geeft tips voor de beste roofvogelfotografie.

  Editie 4 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 4 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 04 2013

  Leer je hoe je bij straatfotografie de beste momenten kunt afdwingen en die optimaal vastlegt. Verder: De kunst van het uitzoomen: een cursus voor gevorderde fotografen over groothoekgebruik, een workshop over hoe je Photoshop automatisch kunt laten bewerken; een artikel over fotograferen in sequenties: een handeling die met verschillende foto’s in één beeld gecombineerd te zien is; hoe je een online portfolio in Wordpress maakt en hoe je het beste vliegtuigen, auto’s en schepen fotografeert. Bovendien doken we met Zoomers het water in voor een multitest van onderwatercamera’s en –behuizingen.

  Editie 3 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 3 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 03 2013

  Leer je alles over het beheersen van de scherpte en scherptediepte in je foto. Er is er een masterclass racefotografie met Peter van Egmond op het circuit van Zandvoort, je leert hoe je een goede bruidsreportage maakt en hoe je met extreme groothoek (fisheye) de beste resultaten krijgt. We laten zien hoe je in deze moeilijke economische tijden zelf betaalbare foto-apparatuur kunt bouwen en we bespreken de tien beste apps voor fotografie. Bovendien krijg je tips van een prof over het fotograferen van vogels in de stad.

  Editie 2 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 2 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 02 2013

  Drie maal een basiscursus waarin alles over diafragma- sluitertijd en iso wordt behandeld. Community-leden schoten de coverfoto en in het blad is daarvan een verslag te lezen waarin je leert wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle covershoot. Verder professionele tips voor goede foto’s bij slecht weer, hoe je optimaal gebruik maakt van perspectief voor meer diepte in je landschapsfoto’s, een multitest van betaalbare teleobjectieven en een expertcursus met meestertrucs voor beeldbewerking.

  Editie 1 - 2013

  Preview

  Annuleer

  Editie 1 - 2013

  Zoom.nl digitaal lezen: editie 01 2013

  De tien beste voornemens om in het nieuwe jaar een betere fotograaf te worden, hoe je op indrukwekkende wijze vuurwerk kunt fotograferen, een basiscursus over Urbex-fotografie, een workshop over de nieuwe mogelijkheden van het betaalbare Adobe Photoshop Elements 11, hoe je portretten kunt bewerken op je iPad en tips van een professional over hoe je bovenop het nieuws kunt zitten. Verder een multitest van flitsers.

Om deze editie te kunnen lezen moet je Zoom.nl abonnee zijn.

Ben je geen abonnee? Bekijk dan nu ons aanbod
Je bezoekt Zoom.nl op een mobiel apparaat. Om Zoom.nl magazine digitaal te lezen adviseren we je om de Zoom.nl magazine app te downloaden.

De Zoom.nl app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in Google Play en in de App store. Abonnees kunnen het Zoom.nl magazine en de Zoom.nl fotocursussen gratis bekijken. Toets onderstaande icoontje of zoek in de App Store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

Appstore Google Play

Vragen? Kijk op onze Helppagina Abonnee worden?
Kijk voor onze abonnee-aanbiedingen op www.zoom.nl/abo