Shutr Collector's Edition

  Preview

  Annuleer

  Shutr Collector's Edition

  Shutr collector's edition preview

  Als abonnee van Zoom.nl krijg je gratis een limited edition van ons nieuwe fotoblad SHUTR.photo cadeau. Boordevol met het neusje van de zalm op internationaal fotografiegebied.

  Camerakoopgids 2016

  Preview

  Annuleer

  Camerakoopgids 2016

  Alles wat je moet weten voor je beste aankoop

  De Camerakoopgids 2016 is compleet digitaal en zet meer dan 250 meest recente camera’s op een rij. Voor abonnees is hij gratis. Bekijk hem direct via je smartphone of tablet in onze eigen app of bekijk hem op je computer. Houd je abonneenummer bij de hand om direct in te loggen!

  Ben je geen abonnee? Dan is de Camerakoopgids 2016 alleen los te koop in onze app voor de speciale actieprijs van € 2,99!

  Natuurfotografie

  Preview

  Annuleer

  Natuurfotografie

  Digitale special Natuurfotografie

  Met deze Zoom.nl Natuurfotografie special ga je goed voorbereid de natuur in. Je brengt de mooiste landschappen met spectaculair licht in beeld, krijgt alle diersoorten voor je lens en gaat op zoek in de bijzondere eldorado van je eigen achtertuin voor geweldige macrofoto’s. Naast dat we je tips geven hoe je dit goed fotografeert, vertellen we ook welke apparatuur je hiervoor nodig hebt. Filters, statieven, extenders en een omkeerring. We leggen precies uit hoe het werkt en hoe jij het voor jouw natuurfotografie gebruikt!

  CT Vakantiespecial

  Preview

  Annuleer

  CT Vakantiespecial

  CT Vakantiespecial 2014 – digitaal lezen

  In de Vakantiespecial van Computer!Totaal vind je o.a. de beste tips voor het gebruik van je smartphone of tablet op vakantie, en praktische informatie over het maken, bewerken én in de cloud opslaan van je vakantiefoto’s. Natuurlijk verzamelden we ook de beste gadgets en apps om je vakantie nog onvergetelijker te maken.

Om deze editie te kunnen lezen moet je Zoom.nl abonnee zijn.

Ben je geen abonnee? Bekijk dan nu ons aanbod
Je bezoekt Zoom.nl op een mobiel apparaat. Om Zoom.nl magazine digitaal te lezen adviseren we je om de Zoom.nl magazine app te downloaden.

De Zoom.nl app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in Google Play en in de App store. Abonnees kunnen het Zoom.nl magazine en de Zoom.nl fotocursussen gratis bekijken. Toets onderstaande icoontje of zoek in de App Store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

Appstore Google Play

Vragen? Kijk op onze Helppagina Abonnee worden?
Kijk voor onze abonnee-aanbiedingen op www.zoom.nl/abo