Upload jouw foto's

Canon EOS 550D - 400 - f/3.3 - 1/8 - 5 mm

Wat doe je als de batterijen van de DSR camera leeg zijn en je alleen nog maar een kleine compacte camera op zak hebt? Juist dan knip je verder.

Deze foto is genomen in London en is naar mijn mening het bewijs dat je niet altijd grote DSR camera's nodig hebt om boeiende foto's te kunnen maken.


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
corn op 5 juni 2012 om 21:10

Hoi stayctje, leuk dat je bij mij die groene knop hebt ingedrukt!
Thanks! Zelf ben ik de komende tijd (mooi weer ) niet veel online maar zet nog af en toe wat weg. Ik zet bewust mijn opmerking bij deze foto; soms is het jammer als je helemaal geen reacties krijgt; het werkt hier eenmaal zo dat als je bij anderen ook wat plaats dat je meer kans hebt op reacties terug. Deze foto vind ik gaaf; een foto hoeft niet technisch 100% in orde te zijn om een gevoel of sfeer te scheppen; voor mij is ie wauw! De opmerkingen bij je portret foto kloppen; geef de kijkrichting de ruimte; ik heb zelfs gehoord dat de kijkrichting het liefst naar rechts gaat omdat dat positiever overkomt; vandaar dat ik mijn bloemetjes foto gespiegeld heb.. Hoop dat je een leuke tijd in Londen hebt gehad; ik vind het een superstad! Greetz Rene

1

Stemmen

Bekeken:45

Favoriet:0

stayctje

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 12-06-2011

Meer foto's uit de categorie Architectuur

  • Theater Sneek
  • Oh oh Binnenhof
  • Balkon Paris Garnier Opéra
  • Brug ultra wide

Ingezonden voor fotowedstrijd:

Datum:
26 mei 2012 21:30:35
Camera:
Canon EOS 550D
Iso:
400
Sluitertijd:
1/8 sec
Diafragma:
f/3.3
Brandpuntsafstand:
5 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast