Upload jouw foto's

Onbekende camera

Hooglander


Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Tanneke op 8 september 2017 om 20:41

Deze koe staat er prachtig op, vanuit een fraai standpunt en een mooie compositie gemaakt.
Groetjes, Tanneke
ps Ik heb onderstaande reacties even gelezen.. als je zin hebt om bij mijn laatste foto te kijken, ik heb er een link naar een krantenartikel bij gezet. Gaat over het gedrag van sommige mensen.

sdanckaarts op 9 september 2017 om 12:15

hartelijk dank Tanneke ! Ik heb je profiel en foto's gezien en zie een hele hoop hooglanders bij jou . Je mag wel iets minder bescheiden zijn hoor, dat zijn geen beginnersfoto's ! Zitten een paar hele leuke bij. Heb het artikel voor de helft gelezen, word er altijd een beetje boos van dat soort wangedrag ; hoe haal je het in je hoofd om op zo'n dier te gaan proberen te zitten. Geen medelijden als ze dan een ram krijgen. groetjes, Sylvestter

Tanneke op 9 september 2017 om 16:21

Misschien wat veel hooglanderfoto's bij mij maar ik vind het zo'n mooie dieren
Ja, mensen kunnen lomp zijn hè, ik was blij hieronder te lezen dat jij ook voorzichtig bent.
Ik heb van iemand gehoord dat de mensen die het kind op de rug van een koe hebben gezet voor een foto, de stier achter zich aan hebben gekregen jammer dat ik het niet heb gezien.
Groetjes, Tanneke

Jbosch1 op 8 september 2017 om 20:04

ik lees ook de andere reacties ...meestal doen ze niks en kun je er gewoon op een meter tussen lopen..wel oppassen met kalfjes er bij...en nee ze halen de hoorns er nooit af
nu over de foto...ik vind hem prachtig met de 2e op de achtergrond en de hoorns mooi in de hoeken van de foto.. zij ligt er ontspannen bij mooie uitsnede en kleuren straalt rust uit.
p.s ik doe alles handmatig en gebruik geen filters
jannie

sdanckaarts op 8 september 2017 om 20:32

Klopt helemaal, ze doen geen vlieg kwaad maar zelfs als ze gewoon onhandig zijn of schrikken kan het flink nare gevolgen hebben en inderdaad niet tussen hun en het kleintje in staan. Ik loop er altijd vrij rustig doorheen en meestal kijken ze niet eens op.

Ik ben er ooit per ongeluk een keer op 1 gaan staan. Nat gras in de ochtend, mist en nog donker. Ik liep er doorheen en bij 1 van mijn hoge passen door het natte gras lag er ineens zo'n beest. Keiharde MOOO, keek even suf op en legde zijn hoofd weer neer om verder te slapen .

Dank voor je mooie woorden. Rust en warmte wilde ik en dat vind ik zelf wel goed gelukt. Achtergrond ben ik ook erg blij mee. Ik dacht niet dat ik een filter gebruikt had maar ik twijfel of ik mss een pola filter er op had.

jduivenvoorden op 5 september 2017 om 17:11

Fraai scherpteverloop. Flinke zoomlens gebruikt zeker?

sdanckaarts op 5 september 2017 om 18:31

Thanks... dat was ik ook aan het oefenen. Heb de theorie van de hyperfocale afstand overgeslagen toen ik begon en moest even oefenen dus leuk om te lezen dat het redelijk geslaagd. Was een fikse zoom idd, het zijn makke dieren maar ik ga er toch echt niet met mijn 10-18 voor zitten . Was een 55-250..

jduivenvoorden op 5 september 2017 om 23:07

Haha! Goed gelukt dan. Toen ik begon met fotograferen heb ik ze ook gezocht, helaas niet gevonden. Dat was in Katwijk. Wellicht een keer terug dan maar. Gr, Jos

fscholte op 5 september 2017 om 09:47

Prachtig! Wat een lange horens!

sdanckaarts op 5 september 2017 om 12:49

Thanks ! Indrukwekkend he ? Ik dacht altijd dat ze afgeknot werden maar deze is helemaal puur natuur

2

Stemmen

Bekeken:60

Favoriet:0

sdanckaarts

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 27-10-2014

Meer foto's uit de categorie Dieren

  • Slapend luipaard in Kruger National Park
  • Elfia 2019
  • ijsvogel
  • Roodborst
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
4 sep. 2017 23:28:16
Camera:
Onbekende camera
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast